Taitotalo vaikuttaa vastuullisesti

Mies ja nainen hymyilee, taustalla ihmisiä
Käymme jatkuvasti yhteiskunnallista keskustelua asiantuntijoiden ja päättäjien kanssa. Tuomme opiskelijoidemme ja asiakkaidemme äänen kuuluviin valtakunnan päättäville tahoille.

Perussuomalaisten sivistysvaliokunnan edustajien tapaaminen

Taitotalon toimitusjohtaja Leena Munter ja rehtori Jarkko Paananen tapasivat perussuomalaisten sivistysvaliokunnan edustajia, sekä heidän avustajiaan. Tapaamisessa luotiin keskusteluyhteyttä tulevaa varten.

Keskustan vierailu Taitotalossa 

Keskustan eduskuntaryhmän sivistys- ja sosiaalipolitiikan asiantuntija Terhi Peltokorpi vieraili Taitotalossa ja tutustui koulutuksiin sekä koulutustiloihin.

Taitotalo vihreiden vieraana eduskunnassa

Veimme ajankohtaisia terveisiä koulutusmaailmasta kansanedustaja Inka Hopsulle ja poliittiselle asiantuntijalle Saana Ylikruuville.

Taitotalo esittäytyi perussuomalaisille

Perussuomalaisten koulutuspoliittinen asiantuntija Erkki Seppänen vieraili Taitotalossa.

Sosiaalidemokraattisen eduskuntaryhmän koulutuspoliittinen asiantuntija Jarmo Ailio vieraili Taitotalossa

Vierailullaan Ailio tutustui Taitotalon toimintaan. Tapaamisessa keskusteltiin ajankohtaisista toisen asteen aikuiskoulutusta koskevista asioista.

Vihreiden Atte Harjanne Taitotalon vieraana

Tapaamisen aikana käytiin läpi ajankohtaisia ammatillisen koulutuksen kuulumisia. 

Taitotalo sosiaalidemokraattien eduskuntaryhmän vieraana eduskunnassa

Toimitusjohtaja Leena Munter ja rehtori Jarkko Paananen vierailivat eduskunnassa. Isäntinä toimivat sosiaalidemokraattien kansanedustaja Saku Nikkanen ja hänen avustajansa Sami Peltola.

Kansanedustaja Antti Kaikkonen vieraili Taitotalossa

Vierailun aikana keskusteltiin muun muassa oppisopimus- ja kotoutumiskoulutuksesta sekä koulutuksen roolista Suomen huoltovarmuudessa.