Erasmus+ KA121-VET – opiskelijoiden ja henkilöstön liikkuvuushanke akkreditoiduille oppilaitoksille

Hanke mahdollistaa sekä Euroopan sisäisen että globaalin liikkuvuuden Taitotalon opiskelijoille, henkilöstölle sekä yritys-ja organisaatiokumppaneille. 

Uuden Erasmus+ kauden ensimmäisen liikkuvuushanke toteutetaan 1.9.2021–31.8.2023.

Vuosien 2021–2027 Erasmus+ohjelmassa painotetaan erityisesti inkluusiota, digitaalisuutta, ympäristövastuullisuutta sekä yhteiskunnallista osallistumista. Kansainvälisessä liikkuvuustoiminnassa pyritään tarjoamaan paras mahdollinen asiakaskokemuksen.  

Hankkeen toiminnassa korostuu merkityksellisyys ja vaikuttavuus. Liikkuvuuksia toteutetaan yhdessä yrityksen, opiskelijoiden ja Taitotalon koulutuksen asiantuntijoiden kesken työelämälähtöisesti yritysten kansainvälistymistarpeita kuunnellen ja niihin vastaten liikkuvuuden keinoin.  

Hanke tarjoaa laajoja mahdollisuuksia kansainvälistymiseen, kansainvälisten taitojen sekä kansainvälisen yhteistyön vahvistamiseen Taitotalon opiskelijoille, henkilöstölle sekä yritys-ja organisaatiokumppaneille niin Euroopassa kuin Euroopan ulkopuolellakin. Opiskelijoille ulkomaankokemus vahvistaa muuttuvassa työelämässä ja yhteiskunnassa tarvittavia avaintaitoja, avartaa maailmankuvaa, avaa kansainvälisiä ja monikulttuurisia lähestymistapoja asioihin ja ilmiöihin, vahvistaa itsetuntemusta ja tukee urakehitystä. Hanke mahdollistaa henkilöstölle liikkuvuusjaksot niin yrityksiin kuin oppilaitoksiin, sekä osallistumisen kursseille ja koulutuksiin ulkomailla. Yrityksille ja organisaatioille hanke tarjoaa mahdollisuuden henkilöstön osaamisen kehittämiseen yhdessä Taitotalon koulutuksen asiantuntijan kanssa. Kansainvälinen yhteistyö vahvistaa vetovoimaisuutta ja hyvien käytänteiden jakamista oman organisaation ja sen liiketoiminnan kehittämiseksi. 

Hanke mahdollistaa ja tukee myös ympäristöystävällistä matkustamista sekä virtuaalisia liikkuvuusjaksoja ja menetelmiä liitettynä fyysisiin liikkuvuusjaksoihin.  

Hanketta koordinoi AEL-Amiedu Oy, Taitotalo 

Hanke on rahoitettu EU Erasmus+ohjelmasta, jota Suomessa hallinnoi OPH kansainvälistymispalvelut.

Heli Pispala-Tapio

i Kysy lisää

Heli Pispala-Tapio

kouluttaja, kansainvälisten asioiden koordinaattori, projektipäällikkö Erasmus+ hankkeet
Ota yhteyttä
Heli Pispala-Tapio

i Kysy lisää

Heli Pispala-Tapio

kouluttaja, kansainvälisten asioiden koordinaattori, projektipäällikkö Erasmus+ hankkeet
Ota yhteyttä