Talonrakentaja, rakennusalan perustutkinto oppisopimuksella Perustutkinto

Rakennusalan at

Oppisopimuskoulutuksen edellytyksenä on, että sinulla on jo valmiiksi sovittuna rakennusalan työpaikka, jossa oppisopimuskoulutus on mahdollista suorittaa. Suoritettavat tutkinnon osat riippuvat omasta taustastasi, työpaikastasi ja osaamisestasi. Koulutus antaa sinulle hyvät valmiudet ja perusteet työskennellä talonrakentajana. Rakennusalan perustutkinto on kovaa valuuttaa työmarkkinoilla.

Kenelle tutkinto sopii?

Opiskelijalla tulee olla hyvä fyysinen kunto, ei allergioita, ei korkeanpaikan kammoa. Suomen kielen taitojen tulee olla tasoa B1.1. Opiskelijalla tulee olla työelämävalmiudet ja kyky työskennellä niin itsenäisesti kuin osana työryhmää.

Hakijoilta ei vaadita aikaisempaa rakennusalan kokemusta. Hakijalla tulee olla mahdollisuus solmia oppisopimus työnantajansa kanssa.

Tutkinnon suorittaminen

Koulutusmuoto

Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena, joten se on maksutonta. Lue lisää oppisopimuksesta

 

Asiantuntijat

Inspiroidu

Opiskelijatarina
Sisustusarkkitehdin urasta haaveileva Veronica (24) opiskeli peruskoulun jälkeen lähihoitajaksi. Hoitoalalla työskennellessään hänestä tuntui, ettei palkka vastaa työn vaativuutta eivätkä työolot olleet hänestä oikeudenmukaiset. Veronica mietti vaihtoehtoja ja työskenteli välillä kahvilassa ja myyjänä.
Veronica Leppänen ja Edith Piksilä neonkeltaisissa suojavaatteissa. He katsovat toisiinsa hymyillen ja leikkaavat samalla puuta.
Lue lisää artikkeleita