Työturvallisuuskorttikoulutus Kurssi

Hyväksy markkinoinnilliset evästeet katsoaksesi tämän videon.

Työturvallisuuskorttikoulutus antaa perustiedot työympäristön vaaroista ja työsuojelusta työpaikalla. Koulutuksen suorittaminen ei ole alaan tai työtehtävään sidottu, vaan sopii kaikille alasta riippumatta. Kouluttajina toimivat alan asiantuntijat, jotka oman monipuolisen työkokemuksensa perusteella osaavat vastata käytännön kysymyksiin.

Koulutuksen jälkeen tunnet nolla tapaturma -periaatteen, työturvallisuusvastuut sekä yhteisen työpaikan määritelmän ja toimijoiden roolit. Lisäksi osaat tunnistaa yhteisen työpaikan kuormitustekijöitä ja vaaroja. Työturvallisuuskorttikoulutuksessa käytetään Työturvallisuuskeskuksen materiaalia ja toteutuksesta vastaa aina turvallisuuskortin kouluttajakoulutuksen suorittanut opettaja.

Koulutuksen sisältö

Ohjelmassa:

  • Työsuojelun tarkoitus ja käytännön toteutus, yhteinen työpaikka, yhteinen turvallisuus
  • Tapaturmien ja ammattitautien torjunta, turvallinen työpäivä yhteisellä työpaikalla
  • Yleisohjeet, turvallisuussäännöt, perehdyttäminen
  • Keskeiset vaaratekijät
  • Varautuminen onnettomuustilanteisiin, onnettomuustilanteissa toimiminen
  • Tentti ja tentin läpikäynti
     

Koulutuksen toteutuminen edellyttää min. 10 hengen ryhmäkokoa. Koulutus vahvistetaan viikko ennen koulutuspäivää, jolloin ilmoittautuneille lähetetään koulutuskutsu tai tieto koulutuksen peruuntumisesta.

Koulutuksen hintaan sisältyy kurssimateriaali, kortin rekisteröintimaksu ja työturvallisuuskortti. 

Koulutuksen hyväksytysti suorittaneelle myönnetään viisi vuotta voimassa oleva henkilökohtainen työturvallisuuskortti. Kortti lähetetään koulutuksen hyväksytysti suorittaneille noin 2-4 viikon kuluttua.

 

Koulutusmuoto

Koulutus voidaan toteuttaa lähiopetuksena Taitotalon Valimotie 8 -toimipisteessä, asiakkaan tiloissa tai webinaarina. Huomioithan koulutukseen ilmoittautuessasi onko kyseessä webinaarina vai lähiopetuksena järjestettävä toteutus. Webinaarit toteutetaan Teams-alustalla. Webinaarina toteutettavaa koulutusta varten osallistuja tarvitsee tietokoneen, jossa on mikrofoni ja kamera. Myös tabletilla/iPadilla tai älypuhelimella on mahdollista osallistua webinaariin. Osallistujien on oltava valmiita todistamaan henkilöllisyytensä koulutuksessa.

 

Peruutusehdot

Voit perua osallistumisesi veloituksetta 14 päivää ennen koulutuksen alkua. Sen jälkeen tehdyistä peruutuksista hyvitämme laskusta 50 prosenttia. Mikäli osallistumista ei peruta ennen koulutuksen alkua, veloitamme koko hinnan.

Pidätämme oikeuden siirtää tai perua koulutustilaisuuden.

 

Yritysryhmät

Voimme järjestää koulutuksia myös yritysryhmille, lue lisää ja pyydä tarjous täältä.

 

 

Kenelle koulutus sopii?

Työturvallisuuskorttikoulutus on hyvä lähtökohta työpaikoilla turvallisesti toimimiseen ja joillain aloilla korttikoulutuksen suorittaminen on edellytys työn tekemiselle. Työturvallisuuskorttikoulutus soveltuu kaikille, jotka haluavat kehittää valmiuttaan toimia työympäristössä yleistä turvallisuutta noudattaen. Työturvallisuuskorttikoulutuksen suorittanut osaa havainnoida vaaratilanteita ja riskejä sekä tiedostaa työturvallisuuteen vaikuttavia tekijöitä. Hän osaa myös ennaltaehkäistä työtapaturmia ja tietää, miten toimia onnettomuustilanteissa. 

Inspiroidu

Lue lisää artikkeleita