Turvallisuuskoulutus

Hyväksy markkinoinnilliset evästeet katsoaksesi tämän videon.
Taitotalossa on kattava tarjonta turvallisuusalan koulutusta

Haluatko työskennellä turvallisuusalan monipuolisissa tehtävissä? Turvallisuusalalle pääset nopeasti töihin vartijan koulutuksen suoritettuasi. 

Tarjoamme vartijan koulutusta myös työvoimakoulutuksena. Vartijakurssit suoritettuasi voit syventää osaamistasi turvallisuusalan perus- ja ammattitutkinnolla. Lisäksi löydät koulutustarjonnastamme esimies- tai asiantuntijatehtävissä toimiville tarkoitetun turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinnon.

Jos mielenkiintosi kohdistuu turvasuojausalaan, löydät meiltä lukitus- ja turvajärjestelmäasentajan koulutuksen, joka on yksi sähkö- ja automaatioalan ammattitutkinnon kolmesta eri tutkintonimikkeestä. Pidemmän kokemuksen alalta omaavalle on tarjolla sähkö- ja automaatioalan erikoisammattitutkinto, josta valmistuu lukkoseppämestariksi.

Huom! Sekä turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinnon suorittanut että lukkoseppämestarin erikoisammattitutkinnon suorittanut voi hakea hyväksyntää turvallisuusalan elinkeinoluvan haltijan vastaavaksi hoitajaksi.

Tutkintokoulutuksiin on jatkuva haku, joten voit hakea opiskelemaan vaikka heti. Koulutushaustamme löydät myös erilaisia täydennyskoulutuksia sekä esimerkiksi turvallisuusjärjestelmien suunnittelijan pätevyys -tentit. Kehitä omaa tai työyhteisösi osaamista ja tutustu kattavaan koulutustarjontaamme.

Maan kattavin kemikaali-, sähkö- ja nostotyöturvallisuuskoulutus

Taitotalon asiantunteva turvallisuuskoulutus kattaa myös nostotyöt, säiliötyöt, korkeanpaikan työskentelyn, sähkötyöturvallisuuden, vaarallisten aineiden käsittelyt, säteilysuojelun sekä painelaiteturvallisuuden.

Koulutushaku

Alan koulutukset

Vartiointi ja järjestyksenvalvontaKemikaali- ja prosessiturvallisuuskoulutusTyöturvallisuuskoulutuksetTurvallisuusjohtaminen ja riskienhallintaLukitusalan koulutukset

Inspiroidu

Taitocase
Tästä lähti liikkeelle tapahtumaketju, joka nyt palkitsee Hekan työntekijöitä parempana henkilöturvallisuutena. Kaasusumuttimet toimivat hyvänä herätyksenä huomaamaan ongelman niiden takana. Siivoojat tunsivat olonsa turvattomaksi työssään. Myös Hekan huollon ja asiakaspalvelun henkilöstö sekä esimerkiksi isännöitsijät kokivat, että heidän työnsä on aika ajoin turvatonta.
Helsingin kaupungin asuntojen Jaana Kannus ja Tiina Tuomainen
Katso lisää