Yrittäjyyden ammattitutkinto Ammattitutkinto

palvelumuotoilijat palaverissa

Yrittäjyyskoulutus sopii yritystoimintaa suunnitteleville ja aloittaville yrittäjille sekä toimiville yrittäjille.  Myös tulevaan sukupolvenvaihdostilanteeseen valmistuville tai yrityskaupan suunnittelijoille on yrittäjyyden koulutuksesta konkreettista hyötyä.

Kenelle tutkinto sopii?

Koulutus on suunnattu sinulle, joka suunnittelet yrityksen perustamista lähitulevaisuudessa. Koulutus soveltuu myös toimivalle yrittäjälle, joka kaipaa yritysosaamisen kehittämistä ja lisää varmuutta.

Yrittäjyysopinnot auttavat sinua löytämään uusia mahdollisuuksia kehittää itseäsi ja liiketoimintaasi sekä työllistämään itsesi yrittäjänä ja valjastamaan osaamisesi osaksi elinkeinoelämää. 

Koulutuksen aikana kirkastat tavoitteesi, vahvistat liiketoimintaosaamistasi ja varmistat, että sinulla on tarvittavat edellytykset kannattavan yrityksen perustamiseksi. Lisäksi saat varmuutta, näkemystä ja verkostoja helpottamaan yritystoimintasi kehittämistä myös tulevaisuudessa. Opiskelu on käytännönläheistä ja sopii työn ohessa suoritettavaksi. Saat asiantuntijoilta tukea liiketoiminnan kehittämiseen, ja lisäksi pääset verkostoitumaan samassa tilanteessa olevien yrittäjyyttä suunnittelevien ja yrittäjien kanssa. 

Tutkinnon suorittaminen

Koulutusmuoto

Koko tutkinnon suorittamisen opiskelijamaksu on 100 euroa (alv 0 %). 

Työnantajalla on mahdollisuus korvata opiskelijamaksun opiskelijalle verovapaasti (Verohallinnon ohje: ”työnantaja voi verovapaasti korvata työntekijän itse maksaman työnantajan intressissä olleen koulutuksen laskua ja maksutositteita vastaan).”​

Inspiroidu

Lue lisää artikkeleita