Kiinteistöassistentin koulutus (nro 719666) Työvoimakoulutus

henkilöstöhallinnon ihminen työssään

Koulutus antaa sinulle valmiuksia monipuolisiin kiinteistöassistentin työtehtäviin kiinteistö- ja isännöintialan yrityksissä.  

Tavoitteena on, että suoritat koulutukseen sisältyvän työssäoppimisen aikana yhden tutkinnon osan isännöinnin ammattitutkinnosta, isännöinnin toimintaympäristön hallinta -tutkinnon osan tai isännöintityön kehittämissuunnitelman laatiminen-tutkinnon osan. 

Tutkinnon osien suorittaminen laajentaa osaamistasi isännöinnin toimintaympäristöstä ja tukee perehtymistäsi työssäoppimisyritykseen sekä osoittaa osaamisesi kehittämissuunnitelmien laatimiseen. 

Koulutuksen päätavoitteena on, että työllistyt alan tehtäviin, joita ovat esimerkiksi kiinteistösihteeri, kiinteistöassistentti, toimistoisännöitsijä, palvelumestari, palveluisännöitsijä. 

Kenelle tutkinto sopii?

Hakijan tulee olla työtön työnhakija tai työttömyysuhan alainen. 

Koulutukseen osallistuvat ovat aikaisemmin alalla työskennelleet tai alalle aikovat sihteerit, assistentit, toimistotyöntekijät tai asiakaspalveluhenkilöt, joilla on kyky itsenäiseen työskentelyyn, kiinnostus ja soveltuvuus alalle sekä motivaatio kouluttautumiseen. 

Tehtävissä toimiminen edellyttää sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä, sujuvia vuorovaikutustaitoja, organisointikykyä, tietotekniikan perustaitoja (Word, Excel, PowerPoint), hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa (C1.1). Muu kielitaito katsotaan eduksi.  

Tutkinnon suorittaminen

Koulutusmuoto

Kokopäiväopiskelu 

Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta.

Yhteistyössä

TE-palvelut logo

Asiantuntijat

Inspiroidu

Opiskelijatarina
Aikaisemmin keittiömestarina työskennellyt Jenny harjoittelee nyt kiinteistöassistentin ammattia isännöintitoimistossa. Hänelle on lupailtu sieltä työpaikkaa, kunhan opiskelut on ensin saatu päätökseen.
Kiinteistöassistentti Jenny Björklund
Lue lisää artikkeleita