Isännöitsijän ja kiinteistöassistentin koulutus

taloyhtiön kokouksessa
Lisää ammattitaitoa ja kilpailukykyä isännöintialan koulutuksella

Isännöintiala on jatkuvassa muutoksessa. Isännöitsijän ammattitaitovaatimukset tulevat lisääntymään. Ala kehittyy muun muassa digitaalisuuden yleistyessä. Isännöinnin tarve kasvaa edelleen peruskorjausten, uudisrakentamisen ja asukkaiden erilaisten tarpeiden myötä. Korjausrakentamisen kasvu asettaa isännöitsijälle uusia osaamisvaatimuksia niin hankkeiden johtamisessa, viestinnässä kuin teknisenä asiantuntijanakin. 

Kouluttautuminen on investointi omaan uraasi. Se auttaa rakentamaan vahvan perustan, joka kestää muutoksia ja auttaa menestymään isännöintialalla. Koulutus on avainasemassa, kun halutaan tarjota parasta mahdollista palvelua asiakkaille ja vastata heidän kasvaviin vaatimuksiinsa. Kouluttautumalla voimme varmistaa, että isännöintiala pysyy vahvana ja kestävänä myös tulevaisuudessa!

Isännöinnin ammattitutkinto on sinulle, joka työskentelet kiinteistöpalvelualan yrityksessä isännöitsijänä, apulaisisännöitsijänä, teknisenä isännöitsijänä tai kiinteistöpäällikkönä. 

Isännöinnin ammattitutkinto teknisille isännöitsijöille on suunniteltu antamaan osaamista kiinteistön teknisen asiantuntijan tehtävissä toimiville sekä isännöitsijöille, jotka haluavat laajentaa ammattitaitoaan. 

Isännöinnin erikoisammattitutkinto on sinulle, joka työskentelet vaativissa isännöinnin tehtävissä. 

Kiinteistöassistentti, isännöinnin ammattitutkinnon osatutkinto oppisopimuksella on sinulle, joka jo työskentelet alalla assistenttina, sihteerinä, toimistotyöntekijänä, taloushallinnon- tai asiakaspalveluhenkilönä. 

Yrityskohtaiset koulutukset

Toteutamme lisäksi yrityskohtaisia koulutuksia monista eri isännöintialan aiheista. Koulutukset suunnittelemme yhteistyössä asiakkaan kanssa. Tutustu valmiiksi suunniteltuihin koulutusaiheisiimme tarkemmin tästä tai kysy lisää kiinteistoala@taitotalo.fi.

Koulutushaku

Alan koulutukset

IsännöintikoulutusKiinteistöassistentin koulutus

Inspiroidu

Uutinen
Ole asiantuntijamme suunnittelutilaisuudessa ja tule vaikuttamaan koulutusten sisältöihin. Kerro juuri teidän organisaationne tai alanne osaamis- ja kehittämistarepeet. Vaikuta siihen, että Taitotalossa tehdään oikean sisältöisiä koulutuksia ja tilaisuuksia.
ihmisistä muodostuva nuoli
Opiskelijatarina
Birgitta oli työskennellyt 30 vuotta in-house digipainossa. Aikaisemmin paikka oli ollut monistamo, mutta kehittynyt sittemmin moderniksi digipainoksi, kuten moni muukin vastaava paikka. Birgitan viimeisimpiin vuosiin digipainajana sisältyi siirtyminen vanhana työntekijänä uuteen paikkaan. Siellä tehtävät vaihtuivat ja työ muuttui yksitoikkoisemmaksi.
Birgitta Vesala, kiinteistöassistentti
Blogi
Olen ollut mukana asunto-osakeyhtiöiden hallituksissa enemmän ja vähemmän 90-luvun puolivälistä saakka, joten olen nähnyt myös asiakkaan näkökulman. Taloyhtiöiden hallitukset ovat maallikkoja, ja odotukset isännöitsijöille ovat usein lähes yli-inhimillisiä, pitäisi olla kaiken tietäviä ja kaiken hallitsevia.
Blogi Kari Kaihonen
Opiskelijatarina
Aikaisemmin keittiömestarina työskennellyt Jenny harjoittelee nyt kiinteistöassistentin ammattia isännöintitoimistossa. Hänelle on lupailtu sieltä työpaikkaa, kunhan opiskelut on ensin saatu päätökseen.
Kiinteistöassistentti Jenny Björklund
Katso lisää