Kissojen ja koirien elvytys eläinklinikalla Kurssi

Eläinlääkäriryhmä leikkaussalissa

Työskenteletkö eläinklinikalla? Ovatko elvytystaitosi ajantasalla? 

Nyt sinulla on mahdollisuus syventää osaamistasi ja saada varmuutta hätätilanteissa toimimiseen. 

Koulutuksen sisältö

 Koirien ja kissojen elvytyskoulutus, joka sisältää perus- ja hoitoelvytyksen teoriaa ja käytännön harjoituksia. Koulutuksen pääpaino on hoitoelvytyksen toteuttamisessa: Painantaelvytys, ventilaatio, monitorointi ja lääkehoito. Lisäksi käsitellään elvytyksen ennaltaehkäisyä, elvytystä tiimityönä ja elvytyspisteen varustelua. Koulutus antaa hyvät valmiudet toimia elvytystilanteessa ja kehittää oman klinikan elvytystoimintaa. Koulutus perustuu kansainväliseen pieneläinten RECOVER-elvytysprotokollaan. Kouluttaja Kati Hummelin suosittelee elvytyskoulutusta erityisesti anestesioiden ja akuuttipotilaiden kanssa työskenteleville.

Tämä käytännönläheinen luento Eläintenhoitajapäivillä täyttyi nopeasti. Nyt vastamme kysyntään järjestämällä luennon uudelleen!
 

Luennoitsija

Kati Hummelin

Lauantain pienluennon kouluttaja Kati on klinikkaeläinhoitaja ja sairaanhoitaja, joka on tehnyt pitkän uran pieneläinten akuutti- ja tehohoitotyössä mm. Espoon Eläinsairaalassa ja Eläinsairaala Evidensia Tammistossa. Työnkuvaan kuului kliininen hoitajatyö, opetus ja lähiesimiestehtävät. Taitotalossa Kati kouluttaa eläintenhoitajaopiskelijoita niin ammattitutkinto- kuin erikoisammattitutkintotasolla aiheina mm. ensiapu, perioperatiivinen hoitotyö, eläinklinikan akuutti- ja tehohoidossa toimiminen. 

Kati kouluttautuu aktiivisesti ammattitaitonsa ylläpitämiseksi, mm. kansainvälisissä tehohoitokongresseissa. Kati on suorittanut RECOVER-elvytyskoulutuksen Rescuer-tasolle saakka ja hän on elvytyskouluttanut klinikkahenkilökuntaa usean vuoden ajan ympäri Suomen.  

 

 

Kenelle koulutus sopii?

Koulutus sopii eläinklinikoilla työskenteleville.

 

Hintaan sisältyy sähköiset materiaalit sekä tarjoilut. Hintoihin lisätään alv. 24 %.