Prosessiteollisuuden ammattitutkinto, kemianteollisuuden osaamisala Ammattitutkinto

Prosessiteollisuuden ammattitutkinto

Kenelle tutkinto sopii?

Tutkinnon suorittaminen

Koulutusmuoto

Inspiroidu

Opiskelijatarina
58-vuotias Kikka Nilsson on työskennellyt 4 vuotta Ikeassa sisustusmyyjänä. Hän halusi laajentaa osaamistaan ja opiskeli työn ohessa sisustajaksi. Opinnot alkoivat marraskuussa 2022, ja Kikka valmistui toukokuussa 2024. Kikka on pitkän linjan kaupan alan ammattilainen, jolla on intohimo sisustusalaa kohtaan.
Kikka Nilssona
Opiskelijatarina
Hoiva-avustajat työskentelevät pääsääntöisesti ikääntyneiden ja vammaisten parissa avustavissa tehtävissä. Työtä tehdään esimerkiksi palvelutaloissa, hoivakodeissa, erilaisissa asumispalveluyksiköissä ja ryhmäkodeissa.
Geraldine Arosara työpaikalleen. Geraldine nojaa hoiva-avustajan työasussa pöytään ja katsoo kameraan.
Opiskelijatarina
Kun it-alalla työskennellyt 29-vuotias Janne Kahila ei työllistynyt, hän haki Taitotalon ja TE-palveluiden yhteistyössä järjestämään logistiikka-alan koulutukseen.– En saanut töitä, joten päätin kokeilla jotain ihan muuta. Huomasin koulutuksen, jonka tavoitteena oli työllistyminen varastoalalle. Hain ja pääsin koulutukseen, Janne sanoo.
Janne Kahila pakkaa varastossa tuotetta. Hän laittaa pahvilaatikon päälle pakkausteippiä.
Uutinen
Käsittelemme hakeutumisia ja ilmoittautumisia taas elokuussa.Asiakaspalvelu ja puhelinvaihde  palvelevat 24.6.–2.8. puhelimitse ja sähköpostilla arkisin klo 8–14
vuohenputkia ja sininen taivas
Blogi
Entisajan yhteiskunnassa koulutus tapahtui enimmäkseen käytännön töissä, missä mestari opetti kisällin ammattiin, ja kisällistä tuli mestari opettamaan taas seuraavaa. Elimme ilmeisen hienoja aikoja. Nykymaailman kehitys vei opetuksen kouluihin, kun maailma tarvitsi osaavaa työvoimaa enemmän ja nopeammin.  
Blogi Olli Niiranen
Blogi
Tarjoamme ravinteet, jokainen kouluttaja, koulutussuunnittelija, opintotoimiston asiantuntija, markkinoija, aulapalveluhenkilö ja toimitilahuoltaja. Yhdessä valmistamme pöydän, josta opiskelija saa tarvitsemansa. Ilman jokaisen panosta, pöytä ei pysyisi pystyssä.
Tammipuu_pääkuva
Uutinen
Vastuullisuusraportin taustalla on lähes kaksi vuotta kestänyt hanke, johon on osallistunut iso joukko Taitotalon henkilöstöä eri ryhmistä ja koulutusaloilta.  Taitotalon laatu- ja vastuullisuuspäällikkö Teija Karjalainen kertoo vastuullisuusraportin olevan ryhmätyön tulos. Karjalaisen mukaan kiitos valmiista raportista kuuluu jokaiselle Taitotalolaiselle.
Teija Karjalainen ja Miisa Helenius seisovat kesäistä maisemaa vasten. Heidän edessään on violetti Taitotalo kyltti.
Lue lisää artikkeleita