Liiketoiminnan ammattitutkinto, aula- ja monipalvelut, osatutkinto Ammattitutkinto

Liikenainen

Tämä käytännönläheinen koulutus kehittää valmiuksiasi toimia aula- ja monipalveluhenkilön tai vartijan tehtävissä yksityisissä tai julkisissa organisaatioissa. Koulutus kehittää kiinteistöturvallisuuden osaamistasi,  asiakaspalvelu- ja ongelmanratkaisutaitojasi sekä antaa sinulle valmiuksia toimia poikkeustilanteissa.

Koulutus kehittää valmiuksia työskennellä monipuolisissa aula- ja monipalveluhenkilön tehtävissä. Koulutuksessa voit kehittää osaamistasi kiinteistö- ja tilaturvallisuudessa, syventää osaamistasi asiakaspalvelu- ja neuvottelutaidoissa sekä oppia asettamaan ja seuraamaan aulapalvelutyön tavoitteita. Koulutuksessa saat valmiuksia ja varmuutta toimia vaihtelevissa asiakaskohteissa erilaisten ihmisten kanssa ja kehität yhteistyötaitojasi sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa toimimiseen (esimerkiksi viranomaisyhteistyö ja viestintä).

Kenelle tutkinto sopii?

Koulutus soveltuu hyvin aula- ja monipalvelutehtävissä toimiville henkilöille, esimerkiksi aulavartijoille.  Opiskelijalla tulee olla opintojen aikana työ- tai harjoittelupaikka, jossa hän pääsee kehittämään arjen osaamistaan koulutuksen teemoihin liittyen sekä suorittamaan ammatillisen osaamisen näytön. Opintojen tueksi henkilölle nimetään Taitotalosta vastuukouluttaja, joka tukee ja ohjaa henkilöä opinnoissa ja ammatillisen näytön tekemisessä.

Tutkinnon suorittaminen

Koulutusmuoto

Koulutus voidaan toteuttaa oppisopimuskoulutuksena tai omaehtoisena koulutuksena. 

 

Osatutkinnon suorittaminen on maksutonta.

Inspiroidu

Opiskelijatarina
Taitotalo tuli Sundelille tutuksi vartijan työvoimakoulutuksen kautta. Koulutuksesta hän sai tietoja taitoja alalle työllistymistä varten sekä edellytykset hakea vartijakorttia. Vartijakortin saatuaan Sundelin haki ja sai töitä Avarn Securitystä, jonka pitkäaikaisena koulutuskumppanina Taitotalo toimii.
Patrik Sundelin, vartija ja kohde-esimies, Avarn Security
Lue lisää artikkeleita