Panostajien kertauskurssi Kurssi

räjäytystöitä

Koulutus päivittää panostajan lupakirjan voimassaolon 5 vuodeksi eteenpäin ja sen voimassaoloaika päättyy panostajan täyttäessä 68 vuotta. Opetus painottuu 10 vuoden aikana muuttuneisiin määräyksiin, työmenetelmiin ja uusiin räjähdetarvikkeisiin. Kurssilla kerrataan keskeisimmät työturvallisuusasiat sekä kuljetus- että varastointimääräykset.

Käy kertauskurssi ja hae jatkolupa ajoissa!

Hakijan on osallistuttava kertauskurssille lupakirjan voimassaoloaikana. Mikäli kertauskurssi peruuntuu hakijasta riippumattomista syistä, voi lupakirjalle hakea perustelluista syistä jatkoaikaa lupaviranomaiselta.

Jos kertauskurssi on suoritettu ja hakemus toimitettu ennen 1.9.2021, voi pätevyyskirjan mukaista työtä jatkaa siihen saakka, kunnes uusi lupa on ratkaistu. Lisätietoa lupakirjan uusimisesta löydät tästä.

Koulutuksen sisältö

 

Ohjelmassa

  • louhintaräjäytysaineet, sytytysvälineet sekä räjähteiden kuljetus ja varastointi 1 h
  • lainsäädäntö ja työturvallisuusohjeet 2 h
  • louhintatyö asutulla alueella sekä louhinta- ja panostussuunnitelman teko 2 h
  • turvallisuussuunnittelu, riskien hallinta ja vahinkojen estäminen 2 h
  • kurssikoe 1 h

Yhteensä 8 h

Lähiopetusta 1 päivä, klo 8 - 16.

Koulutuksen hinta sisältää lounaan ja kahvit. Koulutus toteutetaan, kun osallistujia on vähintään 8.

Kenelle koulutus sopii?

Panostajien kertauskurssi on tarkoitettu räjäytys- ja louhintatöitä tekeville, joiden panostajalupakirja (nuorempi panostaja, räjäyttäjä, vanhempi panostaja , panostaja, ylipanostaja) vanhenee 0-2 vuoden sisällä, tai joiden on muista syistä päivitettävä tietämystään.

Inspiroidu

Taitocase
Koulutus tuki Läänin Kuljetuksen toiminnanohjauksen kehitysprojektia.Läänin Kuljetus Oy toimii maanrakennus- ja kuljetusaloilla. Ne ovat perinteisiä toimialoja, joilla kehityshankkeet kohdistuvat helposti digitalisaation sijaan toisaalle. Carina Niemi työskentelee Läänin Kuljetuksessa talousjohtajana.
Läänin Kuljetus Oy digiloikkasi TäsmäKoulutuksella
Lue lisää artikkeleita