
Webinaarin sisältö
- Omavalvontasuunnitelma ja sen sisältö Elintarvikkeiden vastaanotto ja säilytys
- Ruokien esivalmistaminen ja lämpötilojen seuranta
- Aterioiden annostelu ja jakelu
- Erityisruokavalioiden merkintä
- Astiahuolto
- Keittiön puhtaanapito
- Jätehuolto
- Dokumentointi
Webinaarien järjestämiseen on saatu rahoitus Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksesta (JOTPA), joten osallistuminen ei maksa mitään. Osallistujahinta on siis nolla (= 0 ) euroa! (lmoittautumisjärjestelmämme kysyy automaattisesti maksajaa, mutta laskua ei tästä koulutuksesta tule.)
Voit osallistua tapahtumaan virtuaalisesti tai saat myös sähköpostiin tallenteen, mikäli et pääse kyseisenä ajankohtana paikalle.