Ensiavun erikoiskoulutus turvallisuusalalle Yrityskohtainen

turva_kiristysside

Koulutus syventää ja kehittää jo olemassa olevia ensiaputaitoja. Koulutuksessa käydään läpi tyypillisimpiä turvallisuusalalla kohdattavia ensiaputilanteita. 

Koulutus tuottaa vartijoille ja järjestyksenvalvojille lisäosaamista ammatissa vaaditun perustason ensiapuosaamisen lisäksi. Koulutus perustuu todellisiin yksityisen turvallisuusalan esimerkkitilanteisiin, joita vartijat ja järjestyksenvalvojat työssään kohtaavat. Teemoina ovat esimerkiksi itsemurhayritykset, vainajan kohtaaminen ja massiiviset verenvuodot. Koulutuksessa syvennetään myös tilannetietoisuutta erilaisissa toimintaympäristöissä, esimerkiksi junissa, julkisissa tapahtumissa ja kauppakeskuksissa. 

Koulutuksen lähtötasovaatimuksena on vartijan tai järjestyksenvalvojan työssä tarvittava perustason ensiapuosaaminen. Jos sinä tai yrityksesi tarvitsette perustason ensiapuosaamista, klikkaa tästä

Kenelle koulutus sopii?

Koulutuksesta hyötyvät yksityisellä turvallisuusalalla työskentelevät vartijat ja järjestyksenvalvojat. Koulutuksesta hyötyvät myös muiden alojen työntekijät, jotka työskentelevät haastavissa toimintaympäristöissä, joissa tarvitaan perustason ensiaputaitoja pidemmälle menevää osaamista. 

 

Ota yhteyttä