ATL-Rakennushuolto Oy ja Taitotalo ovat solmineet kumppanuussopimuksen Taitocase

ATL-Rakennushuolto ja Taitotalo ovat aiemmin kouluttaneet ATL:n henkilöstöä Eurofins-sertifikaattien merkeissä. Nyt yhteistyö on laajentumassa koulutuskumppanuudeksi.

16.11.2021

ATL-Rakennushuolto Oy:n ja Taitotalon kumppanuussopimus

– Olemme tehneet pitkään yhteistyötä ja olleet tyytyväisiä. Siksi haluamme syventää yhteistyötä, kertoo ATL-Rakennushuollon tuotantoinsinööri Anna Kuronen, joka hoitaa yrityksen henkilöstöasioita.

Kumppanuuden tavoitteena on saada ATL:n henkilöstön kehittämiseen suunnitelmallisuutta. – Seuraavaksi keskustelemme mitä Taitotalolla on tarjottavana meidän henkilöstön kehittämistarpeisiimme. Tavoitteena on saada henkilöstön koulutus mahdollisimman tehokkaasti toteutettua, toteaa ATL-Rakennushuollon toimitusjohtaja Samuel Hyry.

Osaava henkilökunta takaa palvelun laadun

Koulutus takaa hyvän ammattiosaamisen.  – Kaikilla työntekijöillä ei voi meille töihin tullessa olla huipputason koulutusta. Siksi me koulutamme uusia työntekijöitämme. Toisaalta tarvitsemme myös päivityskoulutusta heille, jotka ovat opiskelleet jo aiemmin, kertoo Samuel Hyry.

– Kaikista tärkeintä on työntekijöidemme ammattitaito, koska tavoitteemme on palvella asiakkaita niin laadukkaasti kuin mahdollista, lopettaa Samuel Hyry.

ATL-Rakennushuolto Oy

ATL-Rakennushuolto on espoolainen rakennusliike, joka on erikoistunut korjaamaan historiallisia arvokohteita sekä poikkeuksellisen vaikeita korjauskohteita. Yritys tekee myös sisäilmakorjauksia ja rakenteiden tiivistystä, rakenteiden kuivatusta ja rakentaa uudiskohteita. ATL:n palveluksessa on noin 150 rakentamisen ammattilaista kuten rakennusmestareita, timpureita, maalareita sekä puuseppiä.

 

Yläkuvassa vasemmalta Taitotalon asiakkuuspäällikkö Kati Jussila, ATL-Rakennushuolto Oy:n tuotantoinsinööri/HR Anna Kuronen, ATL-Rakennushuolto Oy:n toimitusjohtaja Samuel Hyry ja Taitotalon rakennusalan koulutuspäällikkö Taina Rekunen.