HR-asiantuntija, liiketoiminnan erikoisammattitutkinto, henkilöstöhallinnon osaamisala Erikoisammattitutkinto

Oppisopimuskoulutukseen hakeutuessa opiskelijalla täytyy olla osaamisalan opintoihin soveltuva työpaikka. Ilman työpaikkaa ei koulutukseen voi päästä.

Ennen koulutuksen aloitusta arvioidaan koulutuksen ja tutkinnon sopivuus hakeutujalle sekä varsinainen koulutuksen tarve hakeutujan ammatilliset ja henkilökohtaiset kehittymistavoitteet huomioiden. Suunnitelma osaamisalan tutkinnon osien suorittamiseksi ja tarvittavan osaamisen hankkimiseksi tehdään yhdessä opiskelijan ja koulutuksen järjestäjän kesken. Koska koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena, suunnitteluun osallistuu myös opiskelijan työnantajan edustaja.  

Tarvittava osaaminen hankitaan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaisesti pääasiassa työpaikalla omissa työtehtävissä. Työpaikalla tapahtuvaa oppimista tukevat lähioppiminen, itseopiskelu sekä itsenäinen tai ohjattu verkko-opiskelu. 

Työpaikalta nimetään opiskelijalle ammattitaidoltaan, koulutukseltaan ja työkokemukseltaan pätevä vastuullinen työpaikkaohjaaja. Ammatillisen osaamisen näyttöjen arviointiin osallistuvat työelämän ja oppilaitoksen edustajat. 

Oppisopimusopinnoissa lähiopiskelua on keskimäärin 6-10 päivää, jonka lisäksi opiskelijan kehittymistarpeiden mukaisesti itsenäistä opiskelua ja verkkokursseja.

Oppisopimuskoulutuksessa opiskelijamaksu on 1.1.2024 alkaen 200 €. Oppisopimuskoulutuksessa sinulla tulee olla alan työnantaja, jonka kanssa voit solmia oppisopimuksen. Katso lisää oppisopimuskoulutuksesta. 

Opiskelijamaksu 200,00 €
Veroton koulutuspalvelu
Opiskelumuoto
Monimuoto-opiskelu
Paikka Taitotalo, Valimo, Valimotie 8, 00380 HELSINKI
Hakeudu viimeistään Jatkuva haku
Kesto n. 12 kuukautta
A boolean indicating whether the Enrollment entity is published.

Omat tiedot

Anna henkilötunnuksen päivämääräosa muodossa PPKKVV.
Tutkintoon liittyvissä asioissa otamme sinuun yhteyttä sähköpostilla. Ilmoita meille sinun oma henkilökohtainen sähköpostiosoitteesi. Tarkista, että se on varmasti oikein.
Ilmoita matkapuhelinnumero, josta sinut tavoittaa parhaiten.

Koulutus ja suoritetut tutkinnot

Muut tutkinnot
Tutkinto tai koulutus
Ammatilliset tutkinnot, 2019

Työpaikka

Yrityksen yhteyshenkilö

Hakijan nykyinen työsuhde

Aiempi työkokemus
Aiempi alan kokemus

Vahvuuteni

Kuvaile lyhyesti, missä koet olevasi hyvä ja miksi? Esim. olen hyvä verkostoitumaan, johtamaan, ratkaisemaan ongelmia, empaattinen, luova, itseohjautuva, yhteistyökykyinen, jokin muu.

Missä tutkinnon aihealueessa haluaisit erityisesti kehittää osaamistasi ja miksi?

Linkki tietosuojaselosteeseen (avautuu uuteen ikkunaan)