Vastuullinen johtaminen Kurssi

nainen ja taulu

Mitä on vastuullinen johtaminen käytännössä, miten yritys voi edistää sitä, ja millaisia hyötyjä vastuullisesta johtamisesta voi odottaa organisaatiolle? Koulutus tarjoaa myös näkökulmia mittareihin ja arviointityökaluihin vastuullisen johtamisen seurantaan ja parantamiseen.

Koulutuksen sisältö

Koulutus syventää ymmärrystäsi vastuullisesta johtamisesta, kattaa käytännön strategiat yrityksen vastuullisen johtamisen kehittämiseen, ja antaa selkeän käsityksen siitä, miten vastuullista johtamista arvioidaan ja mitataan.  
Vahvistat omaa johtajuuttasi ja edistät organisaatiosi kilpailukykyä tulevaisuuden haasteissa. Saat työkaluja, strategioita ja mittareita, jotka auttavat sinua ohjaamaan organisaatiotasi kohti kestävää menestystä ja vastuullista liiketoimintaa.  

Koulutuksen teemoja ovat muun muassa

Kestävyys strategiana
Suuntaa yrityksesi strategia kestävän kehityksen periaatteiden mukaiseksi. Miten luodaan missio, joka vetoaa asiakkaisiin, yhteisöihin ja yhteistyökumppaneihin. 

Haasta itsesi näkemään toisenlaisia tulevaisuuksia ja kehitä organisaatiosi tulevaisuusajattelun osaajaksi 

Positiivisen kädenjäljen kasvattaminen
Pelkkä jalanjäljen pienentäminen ei riitä. Kasvattamalla organisaatiosi kädenjälkeä, saavutat kestävää kasvua ja kilpailuetua. 

Innovatiivisuus
Ratkaise suurempia haasteita asiakkaillesi ja maailmalle. Kehitä kestäviä ratkaisuja, jotka erottavat sinut kilpailijoista ja avaavat uusia markkinoita. 

Kestävä ja vastuullinen johtajuus
Luo turvallinen ympäristö organisaatiossasi ja haasta vakiintuneet käytännöt. Sosiaalinen vastuu yrityksen vetovoimatekijänä, DEI. 

Avoin viestintä
Rakenna luottamusta sidosryhmiesi keskuudessa ja tee organisaatiostasi vastuullisen toiminnan edelläkävijä. 

Mittarit, seuranta ja johtamisjärjestelmät
Aseta tavoitteita, mittaamaa edistystä ja jaa avoimesti tietoa organisaatiossasi. 

Lue Miisan blogeista lisää teemasta! 

Kenelle koulutus sopii?

Yrityksen vastuullisuusasioista päättäville.

Inspiroidu

Blogi
Tämä näkemys auttaa meitä tunnistamaan ja tarkentamaan, millaisiin perususkomuksiin pohjautuva organisaatiokulttuuri tukee tulevaisuudessa menestymistä.Jokaisen organisaation oma persoonallinen kulttuuri perustuu tiettyihin perususkomuksiin. Työyhteisön toimintatavat, prosessit, ihmisten puheet ja käytös kumpuavat näistä perususkomuksista.
Mikko Gerdt
Lue lisää artikkeleita