Isännöitsijä, isännöinnin ammattitutkinto Ammattitutkinto

johtaja puhuu palaverissa

Koulutus vahvistaa isännöitsijän laaja-alaista rooliasi: saat valmiuksia hoitaa isännöinnin toimintaympäristöön liittyviä hallinnollisia, taloudellisia ja teknisiä työtehtäviä sekä edellytykset isännöinnin ammattitutkinnon suorittamiseen. Koulutus soveltuu sinulle, joka työskentelet alalla ja haluat laajentaa ammattitaitoasi sekä osoittaa osaamisesi suorittamalla tutkinnon. 

Me tarjoamme sinulle laadukkaan koulutuksen, sekä työkaluja työtehtäviesi hoitamiseen. Isännöinnin ammattitutkintokoulutus mahdollistaa joustavan työelämän ja opintojen yhdistämisen, ammattitaito osoitetaan ja arvioidaan isännöinnin käytännön työtehtävissä. 

Kenelle tutkinto sopii?

Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka työskentelet isännöinti- ja kiinteistöalan yrityksessä isännöitsijänä, avustava isännöitsijä, teknisenä isännöitsijänä tai kiinteistöpäällikkönä. Koulutus sopii myös kiinteistöassistenteille ja asiakaspalveluhenkilöstölle, jotka osallistuvat isännöintipalvelun tuottamiseen. Sinulla tulee olla työssä mahdollisuus osallistua erilaisiin isännöinnin ammattitutkinnon perusteiden mukaisiin työtehtäviin. 

Tutkinnon suorittaminen

Koulutusmuoto

Monimuoto-opiskelu 

Opiskelijamaksu 200 euroa, 1. erässä, opintojen alettua. Opintojen keskeytyessä, opiskelijamaksua ei palauteta. 

Tutkinnosta on mahdollisuus suorittaa myös osatutkintoja. Osatutkinnon opiskelijamaksu on 0 euroa.

Työnantajalla on mahdollisuus korvata opiskelijamaksun opiskelijalle verovapaasti (Verohallinnon ohje: ”työnantaja voi verovapaasti korvata työntekijän itse maksaman työnantajan intressissä olleen koulutuksen laskua ja maksutositteita vastaan).”   

 Lisätietoa oppisopimuksesta ja koulutussopimuksesta

TE-palvelun tai kuntakokeilun asiakkaana sinulla voi olla mahdollisuus hakea työttömyysetuutta omaehtoisiin opintoihin (edellyttää, että hankit työssäoppimispaikan ennen koulutuksen aloittamista) Jos harkitset opintojen tukemista työttömyysetuudella, ota yhteys TE-toimiston vastuuvirkailijaasi tai kunnan omavalmentajaan.

Asiantuntijat

Inspiroidu

Lue lisää artikkeleita