Pelillistäminen Yrityskohtainen

Level up!

Pelillistääkö?  Haluaisitko ymmärtää pelillistämisen monet mahdollisuudet ja hyödyntää niitä työssäsi? Haluatko tehdä luennoistasi tai esityksistäsi innostavia, mukaansatempaavia ja vuorovaikutteisia opetuspelien avulla? 

Kenelle koulutus sopii?

Taitotalo tarjoaa erilaisia koulutuksia pelillistämisen teemoista. Katso alla olevia esimerkkejä ja poimi niistä mieleisesi. Tai pyydä tarjous ja räätälöimme juuri sinulle parhaiten sopivan kokonaisuuden pelillistämisen maailmasta.

Ota yhteyttä

Inspiroidu

Uutinen
Ihmisälyisen Paalin mukaan tällä hetkellä käytävä tekoälykeskustelu on osin naiivia. Hänen mukaansa keskustelun ei pitäisi pysähtyä siihen, että onko esimerkiksi tekstin tuottaminen tehokkaampaa tekoälyllä. On kapeakatseista keskittyä vain siihen, millaisia kuvia tai tekstejä tekoäly pystyy luomaan, kun generatiivinen tekoäly tulee muuttamaan paljon muutakin.
Generatiivinen AI vapauttaa leikilliseen oppimiseen ja monipuolistaa työelämän
Blogi
Olemme Taitotalossa kehittäneet Digiopettaja-koulutuskokonaisuuden, joka keskittyy monipuolisten digitaalisten välineiden hyödyntämiseen opetuskäytössä. Vaikka suurin harppaus tällä saralla tehtiin etäopetusaikana, ei jatkuvaa kehittymistä kannata unohtaa. Monia etäopetuksesta tuttuja asioita ja sovelluksia voi hyödyntää myös lähiopetuksessa.  
Blogi Saija Sinisalo
Lue lisää artikkeleita