Vastuullisuusviestinnän ja raportoinnin perusteet Kurssi

metsää ja puhelin

Tehokas vastuullisuusviestintä kasvattaa luottamusta organisaation toimintaan eri sidosryhmille huomioiden heidän tiedontarpeensa. Koulutuksemme tarjoaa innostavaa ja käytännönläheistä osaamista vastuullisuusviestinnän perusteista sekä parhaista käytännöistä. Ota askel kohti vakuuttavaa viestintää.

Koulutuksen sisältö

Tehokas vastuullisuusviestintä ottaa huomioon organisaation eri sidosryhmien tiedontarpeet ja valaa luottamusta organisaation toimintaan. 

Koulutus tarjoaa innostavaa ja käytännönläheistä tietoa vastuullisuusviestinnän perusperiaatteista ja käsitteistä erilaisissa yrityksissä ja organisaatioissa. Pohdimme tutkimustiedon ja käytännön esimerkkien avulla vastuullisuusviestinnän kehittämisen etuja, haasteita ja parhaita käytäntöjä. Lisäksi saat käytännön vinkkejä siitä, miten voit aloittaa vastuullisuusviestinnän matkasi.

Vie vastuullisuusviestintäsi seuraavalle tasolle – oikeat käsitteet, oikeat kanavat, oikeat tulokset. 

Kenelle koulutus sopii?

Yrityksen vastuullisuusviestinnästä ja siitä kiinnostuneille johtohenkilöille.

Inspiroidu

Blogi
Tämä näkemys auttaa meitä tunnistamaan ja tarkentamaan, millaisiin perususkomuksiin pohjautuva organisaatiokulttuuri tukee tulevaisuudessa menestymistä.Jokaisen organisaation oma persoonallinen kulttuuri perustuu tiettyihin perususkomuksiin. Työyhteisön toimintatavat, prosessit, ihmisten puheet ja käytös kumpuavat näistä perususkomuksista.
Mikko Gerdt
Lue lisää artikkeleita