Valmistaudu EU:n kestävyysraportointidirektiivin (CSRD) mukaiseen raportointiin Kurssi

direktio kaavio metsään

Kestävyysraportointidirektiivi eli Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) on EU:n vaatimusten mukainen kestävän kehityksen raportointidirektiivi, joka kasvattaa yrityksen läpinäkyvyyttä ja auttaa hallitsemaan ympäristö- ja sosiaaliriskejä. Se on tärkeä sekä suuremmille yrityksille että pk-yrityksille, jotka haluavat vastata sidosryhmiensä kasvaviin odotuksiin ja saavuttaa kilpailuetua markkinoilla.

Koulutuksen sisältö

CSRD-raportointi perustuu EU:n vaatimuksiin, ja edellyttää tietyiltä yrityksiltä laajennettua vastuullisuusraportointia. Nämä vaatimukset koskevat jo pakollisina suurempia yrityksiä ja laajentuvat tulevina vuosina koskemaan pk-yrityksiä 

Yritysten sidosryhmät, mukaan lukien sijoittajat, asiakkaat, työntekijät ja yhteiskunta, odottavat yhä enemmän avointa ja läpinäkyvää tietoa yrityksen vastuullisuuspyrkimyksistä. CRSD-mallin mukainen raportointi auttaa vastaamaan näihin odotuksiin ja rakentamaan luottamusta, yrityksen koosta riippumatta. Monet pienemmätkin yritykset joutuvat varautumaan tulevaan jo hyvin pian, sillä suuremmat yritykset vaativat CSRD-muotoista raportointia koko arvoketjultaan. 

Kestävyysraportointidirektiivi (CSRD) auttaa yrityksiä tunnistamaan ja hallitsemaan ympäristö- ja sosiaalisiin riskeihin liittyviä tekijöitä. Aktiiviset ja läpinäkyvät organisaatiot saavat kilpailuetua markkinoilla ja houkuttelevat vastuullisempia asiakkaita, sijoittajia ja yhteistyökumppaneita. 

Kenelle koulutus sopii?

Yrityspäättäjille ja johtajille.

Inspiroidu

Blogi
Tämä näkemys auttaa meitä tunnistamaan ja tarkentamaan, millaisiin perususkomuksiin pohjautuva organisaatiokulttuuri tukee tulevaisuudessa menestymistä.Jokaisen organisaation oma persoonallinen kulttuuri perustuu tiettyihin perususkomuksiin. Työyhteisön toimintatavat, prosessit, ihmisten puheet ja käytös kumpuavat näistä perususkomuksista.
Mikko Gerdt
Lue lisää artikkeleita