Turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinto, turvallisuusauditointi ja sisäinen valvonta, osatutkinto Erikoisammattitutkinto

Auditointipaperit ja kädet

Turvallisuusauditoinneilla ja sisäisellä valvonnalla voidaan yhtenäistää toimintatapoja yrityksen sisällä, varmistaa toimintatapojen kehittyminen oikeaan suuntaan ja varmistaa, että työntekijät noudattavat heille annettuja ohjeita. Lisäksi saadaan palautetta toiminnasta sen edelleen kehittämiseksi ja hankitaan tietoa havaittujen puutteiden korjaamiseksi tehtäviä päätöksiä varten. Koulutuksessa kehität osaamistasi auditointeihin liittyen, perehdyt omavalvontaan ja väärinkäytösten torjuntaan sekä erilaisten poikkeamien hallintaan.

Koulutuksen käytyäsi osaat toteuttaa auditointiprosessin ja dokumentoida sen. Osaat myös antaa auditoinnin perusteella kehitysehdotuksia turvallisuuden parantamiseksi. 

Kenelle tutkinto sopii?

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat kehittää turvallisuusauditoinnin ja sisäisen valvonnan osaamistaan. 

Tutkinnon suorittaminen

Koulutusmuoto

Koulutus voidaan toteuttaa oppisopimuskoulutuksena tai omaehtoisena koulutuksena. 

 

Osatutkinnon suorittaminen on maksutonta.

Inspiroidu

Asiakastarina
Niemikotisäätiö järjestää sosiaalipsykiatrista kuntoutustyötä ja ehkäisevää mielenterveystyötä avohoidossa oleville mielenterveyskuntoutujille Helsingissä. Taitotalo on toteuttanut Niemikotisäätiölle koulutusta haastavissa asiakaspalvelutilanteissa toimimiseen.
Ari Kuusela, Niemikotisäätiö
Lue lisää artikkeleita