Turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinto, turvallisuussuunnittelu (osatutkinto) Erikoisammattitutkinto

Käsi vääntää nuppia

Koulutuksessa kehität osaamistasi turvallisuussuunnitteluun vaikuttavaan lainsäädäntöön liittyen, perehdyt riskien arviointiin ja riskienhallinnan prosessiin sekä opit laatimaan pelastussuunnitelman sekä turvallisuussuunnitelman. Koulutus antaa valmiuksia ja varmuutta toimia esimerkiksi kiinteistön tai tapahtuman turvallisuusvastaavana sekä toimia yhteistyössä olennaisimpien sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa (esim. viranomaisyhteistyö ja viestintä).

Koulutuksen käytyäsi osaat laatia lakisääteisen kiinteistön pelastussuunnitelman ja yleisötilaisuuden turvallisuussuunnitelman sekä ymmärrät riskien arvioinnin prosessin. 

Kenelle tutkinto sopii?

Koulutus on suunniteltu yksityishenkilöille tai yrityksille, joille on ajankohtaista laatia pelastus- tai turvallisuussuunnitelmia.  

Tutkinnon suorittaminen

Koulutusmuoto

Koulutus voidaan toteuttaa oppisopimuskoulutuksena tai omaehtoisena koulutuksena. 

 

Osatutkinnon suorittaminen on maksutonta.

Inspiroidu

Asiakastarina
Niemikotisäätiö järjestää sosiaalipsykiatrista kuntoutustyötä ja ehkäisevää mielenterveystyötä avohoidossa oleville mielenterveyskuntoutujille Helsingissä. Taitotalo on toteuttanut Niemikotisäätiölle koulutusta haastavissa asiakaspalvelutilanteissa toimimiseen.
Ari Kuusela, Niemikotisäätiö
Lue lisää artikkeleita