Turvallisuusalan ammattitutkinto, turvallisuusalan esimiestoiminta, osatutkinto Ammattitutkinto

muutosjohtaja fläppitaulun edessä

Koulutuksen käytyäsi tunnistat turvallisuusalan esihenkilötyöhön liittyviä painopisteitä ja erityisvaateita, osaat ohjata henkilöstöäsi tavoitteellisesti ja vuorovaikutteisesti ja sinulla on valmius puuttua poikkeamiin rakentavalla tavalla. Koulutus on suunniteltu turvallisuusalalla toimiville esihenkilöille, esimerkiksi kohde- tai vuoroesimiehille.

 

Koulutus parantaa esihenkilötaitoja turvallisuusalan erityispiirteet huomioiden. Koulutuksen aikana kehität osaamistasi esihenkilötyöhön vaikuttavaan turvallisuusalan lainsäädäntöön liittyen, syvennät osaamistasi vuorovaikutus- ja neuvottelutaidoissa sekä opit asettamaan ja seuraamaan turvallisuusalan työhön liittyviä tavoitteita. Koulutus antaa valmiuksia ja varmuutta toimia esihenkilönä vaihtelevissa asiakaskohteissa erilaisten ihmisten kanssa, kehittää yhteistyötaitoja sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa toimimiseen (esim. viranomaisyhteistyö ja viestintä) sekä auttaa ymmärtämään ja hallitsemaan henkilökohtaisen stressin vaikutusta arjen esihenkilötyöhön.

 

 

Kenelle tutkinto sopii?

Koulutuksesta hyötyvät turvallisuusalan operatiivisissa esihenkilötehtävissä toimivat, esimerkiksi kohde- tai vuoroesimiehet.

Tutkinnon suorittaminen

Koulutusmuoto

Koulutus voidaan toteuttaa oppisopimuskoulutuksena tai omaehtoisena koulutuksena. 

Osatutkinnon suorittaminen on maksutonta.

Inspiroidu

Opiskelijatarina
Taitotalo tuli Sundelille tutuksi vartijan työvoimakoulutuksen kautta. Koulutuksesta hän sai tietoja taitoja alalle työllistymistä varten sekä edellytykset hakea vartijakorttia. Vartijakortin saatuaan Sundelin haki ja sai töitä Avarn Securitystä, jonka pitkäaikaisena koulutuskumppanina Taitotalo toimii.
Patrik Sundelin, vartija ja kohde-esimies, Avarn Security
Lue lisää artikkeleita