Hygieniapassi
Hygieniapassikoulutus ja -testi on tarkoitettu elintarvikkeiden parissa työskenteleville, jotka käsittelevät helposti pilaantuvia, pakkaamattomia elintarvikkeita. Hygieniaosaamiskoulutus antaa sinulle riittävät tiedot, jotta kykenet osoittamaan Elintarvikelain (297/2021) 19 §:n vaatimusten mukaisen hygieniaosaamisen. Koulutuksen jälkeen suoritetaan Ruokaviraston hygieniapassitesti. Voit suorittaa Taitotalossa myös pelkän hygieniapassitestin.
Anniskelupassi
Taitotalossa voit osallistua anniskelupassikoulutukseen sekä suorittaa anniskelupassin. Anniskelupassikoulutuksessa perehdytään alkoholijuomien anniskelua koskeviin säännöksiin ja ohjeisiin. Anniskelupassitestin kysymykset perustuvat Valviran Alkoholijuomien anniskelu –materiaaliin, johon voit tutustua ennen koulutusta. Voit suorittaa Taitotalossa myös pelkän anniskelupassitestin. Järjestämme Taitotalossa anniskelupassitestejä myös verkossa yksilöllisesti toteutettuna.
Muita koulutuksiamme
Teetkö matkailu- ja ravintola-alan työvuorosuunnittelua? Osallistu koulutukseemme, jossa kehität osaamistasi ergonomisessa työvuorosuunnittelussa. Lue lisää täältä.