Ergonominen työvuorosuunnittelu matkailu- ja ravintola-alalla Kurssi

tarjoilija ottaa toimitustilauksen

Suunnittelemalla työvuorot ergonomisesti vaikutat henkilöstön hyvinvointiin, sitoutumiseen ja henkilöstökustannuksiin.

Työehtosopimuksen ja työlainsäädännön tunteminen toimii työvuorosuunnittelun peruspilarina. 

Koulutuksen sisältö

Työvuorosuunnittelun kannalta oleelliset työehtosopimuksen ja työlainsäädännön säännökset, kuten 

  • työ- ja lepoaikojen suunnittelu
  • vuosilomat
  • lisä- ja ylityö
  • vapaapäivät
  • tasoittumisjärjestelmät
  • vuosivapaajärjestelmä

Kenelle koulutus sopii?

matkailu- ja ravintola-alalla työskenteleville yrittäjille, esihenkilöille sekä muille alan työvuorosuunnittelusta vastaaville

Asiantuntijat