Talotekniikan ammattitutkinto, putki- ja ilmanvaihtoasennus Ammattitutkinto

putkia ja piirrustuksia

Tavoitteena on suorittaa Talotekniikan ammattitutkinto putki- tai ilmanvaihtoasentaja (AT). Koulutuksessa keskitytään mm. LVI- tekniikan syvällisempään ymmärtämiseen sekä järjestelmien mittauksiin ja säätöön. Koulutus on erinomainen jatkokoulutus ilmanvaihtoasentajalle tai putkiasentajalle.

Kenelle tutkinto sopii?

Koulutus soveltuu henkilöille, joilla on vähintään kolmen vuoden kokemus LVI-laitteistojen asentamisesta tai LVI-huoltoasentajan tehtävistä. Sopivana pohjakoulutuksena on esim. Talotekniikan perustutkinto. Koulutukseen valitaan henkilökohtaistamisen perusteella.

Tutkinnon suorittaminen

Koulutusmuoto

Oppisopimuskoulutuksessa opiskelijalla tulee olla alan työnantaja, jonka kanssa voidaan solmia oppisopimus. 

Lisätietoja oppisopimuksesta

Tutkinnon voi suorittaa myös suoraan näytöin ilman koulutusta, mikäli osaaminen todetaan riittäväksi.

Asiantuntijat

Inspiroidu

Blogi
Ei ihan helppoa, ja väärinhän se meni. Aito kupariputki maksaa 5 €/metri, joten säästöä syntyi heti. Meinasin lopuksi jättää kädessä pidettävät ohjaimet virtuaalipöydälle, mutta tajusin asian viime hetkellä ennen kuin kapulat putosivat.
Blogi Kari Kaihonen
Uutinen
Ilmanvaihtoasentajaksi opiskeleva helsinkiläinen Linda Malmström toi isänsä Göran Malmströmin katsomaan millaista ammatillinen koulutus on tänä päivänä. Isä Malmström on kiinnostunut näkemään erityisesti koulutustiloja, laitteita ja materiaaleja. Kaveripäivä sattui sopivasti Sulkavalla asuvan Göran Malmströmin Helsingin vierailun yhteyteen. 
Talotekniikan kaveripäivän osallistujia
Uutinen
Syitä tähän voi olla monia. – Kun töitä riittää, ei markkinoinnille koeta tarvetta tai sitä ei kerta kaikkiaan muisteta tehdä. Luotetaan myös vanhaan tapaan mainostaa omaa työtä, eli ostetaan mainostilaa lehdestä, hämeenlinnalainen LVI-asentaja ja talotekniikan kouluttaja Lassi Heiskanen sanoo. 
Hakusanana LVI eli sananen LVI-alan yrityksen some-näkyvyydestä
Lue lisää artikkeleita