Nuohooja, talotekniikan ammattitutkinto Ammattitutkinto

monikätinen rakennusnainen

Talotekniikan ammattitutkinnon suorittanut nuohooja (AT) osaa nuohota tulisijat ja savuhormit hyvää kädentaitoa osoittaen tehokkaasti, oikein ja siististi. Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka työskentelet jo alalla.

Kenelle tutkinto sopii?

Soveltuvuus alalle ja edellytykset suorittaa tutkinto. Hakijalla tulee olla hyvä fyysinen kunto sekä riittävä suomen kielen taso. Opiskelijalla tulee olla työelämävalmiudet ja kyky työskennellä niin itsenäisesti kuin osana työryhmää.

Tutkinnon suorittaakseen hakijalla tulee olla työpaikassa mahdollisuus tehdä alan tutkintoon liittyviä monipuolisia työtehtäviä.

Tutkinnon suorittaminen

Koulutusmuoto

Oppisopimuskoulutuksessa opiskelijalla tulee olla alan työnantaja, jonka kanssa voidaan solmia oppisopimus. 

Lisätietoja oppisopimuksesta

Yritykselle oppisopimus on maksuton.

Asiantuntijat

Inspiroidu

Blogi
Ei ihan helppoa, ja väärinhän se meni. Aito kupariputki maksaa 5 €/metri, joten säästöä syntyi heti. Meinasin lopuksi jättää kädessä pidettävät ohjaimet virtuaalipöydälle, mutta tajusin asian viime hetkellä ennen kuin kapulat putosivat.
Blogi Kari Kaihonen
Uutinen
Ilmanvaihtoasentajaksi opiskeleva helsinkiläinen Linda Malmström toi isänsä Göran Malmströmin katsomaan millaista ammatillinen koulutus on tänä päivänä. Isä Malmström on kiinnostunut näkemään erityisesti koulutustiloja, laitteita ja materiaaleja. Kaveripäivä sattui sopivasti Sulkavalla asuvan Göran Malmströmin Helsingin vierailun yhteyteen. 
Talotekniikan kaveripäivän osallistujia
Uutinen
Syitä tähän voi olla monia. – Kun töitä riittää, ei markkinoinnille koeta tarvetta tai sitä ei kerta kaikkiaan muisteta tehdä. Luotetaan myös vanhaan tapaan mainostaa omaa työtä, eli ostetaan mainostilaa lehdestä, hämeenlinnalainen LVI-asentaja ja talotekniikan kouluttaja Lassi Heiskanen sanoo. 
Hakusanana LVI eli sananen LVI-alan yrityksen some-näkyvyydestä
Lue lisää artikkeleita