Hiilikaaritalttauksen perusteet Kurssi

Hiilikaaritalttausta

Hiilikaaritalttauksen perusteet -kurssilla käymme läpi hiilikaaritalttauksen perusperiaatteet, teknisen toiminnan, sovellettavat kohteet ja menetelmän edut. 

Hiilikaaritalttaus on tehokas lämpöleikkausprosessi, joka on yksinkertainen, helppo ja taloudellinen tapa poistaa tai katkaista metallia hiilikaaren avulla.

Koulutuksen sisältö

Kurssilla käymme läpi tarvittavan laitteiston, hiilipuikot ja laitteistoon sekä menetelmään liittyvät työturvallisuusvaatimukset. Tarkastelemme erilaisia käyttökohteita, ylimääräisen lisäaineen poistoa ja viistoreunojen valmistelua hitsausta varten. 

Hiilikaaritalttauksen etuisuuksiin kuuluu muun muassa prosessin nopeus ja kyky leikata lähes kaikkia tavallisia metalleja. Koulutuspäivä sisältää pienen teoriapaketin aiheesta sekä käytännön harjoittelua. Kurssilla opit valitsemaan oikean puikon ja tekemään säädöt tehokasta ja turvallista talttaustyöskentelyä varten.

Kenelle koulutus sopii?

  • asentajille
  • levyseppähitsaajille
  • kunnossapidossa työskenteleville

Inspiroidu

Uutinen
Päivitys selkeyttää tiloissa toimimista, lisää työturvallisuutta ja parantaa tilojen soveltuvuutta käytännön harjoitusten opiskeluun. Muutostyöt ovat valmistuneet elokuussa 2023.
Hitsauskoppi
Lue lisää artikkeleita