Kaasuhitsaus osa 1, peruskurssi Kurssi

Kaasuhitsausta

Tällä kurssilla opit kaasuhitsauksen perusteet. Saat vinkkejä laadukkaan hitsin aikaansaamiseksi rakenneterästen levy- ja putkiliitoksille. Osaat säätää hitsausparametrejä mm. oikeanlaisen liekin aikaansaamiseksi eri vahvuisille aineille, tiedät hitsaustekniikan ja parametrien vaikutuksen tulokseen sekä osaat laittaa hitsauslaitteiston käyttökuntoon mittareineen ja paineineen. Osaat säätää työpaineen. Tiedät hitsauksen ja kaasujen työturvallisuusasiat. Kykenet arvioimaan hitsauksen laatua. 

Koulutuksen sisältö

Koulutus sisältää käytännön kaasuhitsausharjoituksia kokeneiden kouluttajien johdolla. Saat yksilöllistä ohjausta niin laitteistojen kokoamiseen ja säätämiseen, että suoraan liekin säätöön, hitsausasentoihin, kallistuksiin, langan syöttöön sulatapahtumaan, vasta- ja myötähitsaukseen. 


Koulutus ei sisällä pätevyyskoehitsauksia.

 

Kenelle koulutus sopii?

Voit olla oppia kaasuhitsauksesta hakeva tai jo kaasuhitsausta työssäsi käyttävä, joka tarvitsee kaasuhitsaustaitoa jatkuvasti tai silloin tällöin.Voit olla putkihitsaaja, kaukolämpötöiden hitsaustöissä työskentelevä tai kunnossapitoasentaja. Kurssi sopii hyvin myös erilaisia korjauksia kiinteistöissä, tehtaissa ja asennustyömailla tekeville.

Et tarvitse aikaisempaa kokemusta ennen kurssia. Kurssilla mennään harjoituksissa kunkin vaatimustason mukaisesti.

Inspiroidu

Uutinen
Päivitys selkeyttää tiloissa toimimista, lisää työturvallisuutta ja parantaa tilojen soveltuvuutta käytännön harjoitusten opiskeluun. Muutostyöt ovat valmistuneet elokuussa 2023.
Hitsauskoppi
Lue lisää artikkeleita