Kiinteistönhoito- ja huoltokoulutus

kerrostaloja
Kiinteistönhoitoala kehittyy vauhdilla ja tarjoaa monipuolisia töitä
  • kiinteistönhoitajalle
  • tekniselle kiinteistönhoitajalle
  • työnjohtajalle
  • esimiehelle

Kiinnostaako sinua monipuolinen ja nopeasti kehittyvä ala, jolla pääset vaikuttamaan ihmisten ja elinympäristöjen viihtyisyyteen ja turvallisuuteen? Vai oletko jo alalla toimiva, ja haluat vahvistaa osaamistasi teknisen- tai esimiestyön osa-alueilla?

Taitotalossa voit 

  • suorittaa kiinteistönhoitoalan perus-, ammatti- tai erikoisammattitutkintoja tai niiden osatutkintoja
  • osallistua lyhytkoulutuksiin, eli kursseille

Tarjontaamme kuuluvat myös asiakkaiden tarpeisiin räätälöidyt yrityskohtaiset koulutukset.

Tutustu kiinteistönhoitajan työhön: katso video kiinteistönhoitajan päivästä!

Esihenkilökoulutusta puhtaus- ja kiinteistöpalvelualalle

Lähiesimiestyön ammattitutkinto puhtaus- ja kiinteistöpalvelualalle soveltuu sinulle, joka työskentelet kiinteistönhoidon, kotityöpalvelujen tai puhtausalan palveluohjaajana, tiiminvetäjänä tai lähiesimiehenä. Sinulla on työkokemusta ja mielellään alan peruskoulutus. 

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkinto on sinulle, joka työskentelet kiinteistönhoidon, kotityöpalvelujen tai puhtausalan palveluesimiehenä, työnjohtajana tai vastaavana henkilönä. Sinulla on työkokemusta ja mielellään alan peruskoulutus. 

Lue lisää tästä.

Koulutushaku

Alan koulutukset

Kiinteistönhoitokoulutus

Inspiroidu

Blogi
Entisajan yhteiskunnassa koulutus tapahtui enimmäkseen käytännön töissä, missä mestari opetti kisällin ammattiin, ja kisällistä tuli mestari opettamaan taas seuraavaa. Elimme ilmeisen hienoja aikoja. Nykymaailman kehitys vei opetuksen kouluihin, kun maailma tarvitsi osaavaa työvoimaa enemmän ja nopeammin.  
Blogi Olli Niiranen
Blogi
Automaatio auttaa kiinteistöjen seurannassa ja hallinnassa. Perinteinen kiinteistönhoito ei kuitenkaan rajoitu vain teknologian käyttöön, vaan ihmisen rooli on siinä edelleen vahva. Valitettavasti kiinteistönhoitajat eivät enää ehdi kiertää kiinteistöjä kuten ennen. Se voi johtaa huomaamattomien vikojen lisääntymiseen. Tämä on ajankuva, valitettavasti.
Blogi Olli Niiranen ja Bia Kaikkonen-Aallonkoski
Uutinen
Ole asiantuntijamme suunnittelutilaisuudessa ja tule vaikuttamaan koulutusten sisältöihin. Kerro juuri teidän organisaationne tai alanne osaamis- ja kehittämistarepeet. Vaikuta siihen, että Taitotalossa tehdään oikean sisältöisiä koulutuksia ja tilaisuuksia.
ihmisistä muodostuva nuoli
Opiskelijatarina
Birgitta oli työskennellyt 30 vuotta in-house digipainossa. Aikaisemmin paikka oli ollut monistamo, mutta kehittynyt sittemmin moderniksi digipainoksi, kuten moni muukin vastaava paikka. Birgitan viimeisimpiin vuosiin digipainajana sisältyi siirtyminen vanhana työntekijänä uuteen paikkaan. Siellä tehtävät vaihtuivat ja työ muuttui yksitoikkoisemmaksi.
Birgitta Vesala, kiinteistöassistentti
Uutinen
Karlssonin ammatillisen osaamisen kehittyminen on ollut monipuolista, laaja-alaista ja merkittävää. Myös hänen ammatti-identiteettinsä kasvu on vaikuttavaa. Hänen hiljainen, mutta määrätietoinen esimerkki on tuonut lisää vetovoimaa omassa työyhteisössä niin ammattitaidon hankkimiseen kuin yhteishengen rakentamiseen. 
Taitocase
Tästä lähti liikkeelle tapahtumaketju, joka nyt palkitsee Hekan työntekijöitä parempana henkilöturvallisuutena. Kaasusumuttimet toimivat hyvänä herätyksenä huomaamaan ongelman niiden takana. Siivoojat tunsivat olonsa turvattomaksi työssään. Myös Hekan huollon ja asiakaspalvelun henkilöstö sekä esimerkiksi isännöitsijät kokivat, että heidän työnsä on aika ajoin turvatonta.
Helsingin kaupungin asuntojen Jaana Kannus ja Tiina Tuomainen
Katso lisää