Perehdytyskoulutus, train-the-trainer Yrityskohtainen

kunnossapito, johtaminen, esimies

Perehdyttäjien säännönmukaisella kouluttamisella varmistetaan ajantasainen perehdytys- ja työnopastusosaaminen, joka mahdollistaa laadukkaan perehdytyskokemuksen. Tulokkaan perehdytyskokemuksella on vaikutusta tämän työssä suoriutumiseen ja sitoutumisaikeisiin.

Joskus yrityksessä voi kuitenkin olla sellainen tilanne, että on mahdotonta kouluttaa kaikkia perehdyttäjiä ja työnopastajia, esim. näiden suuren määrän takia. Kuitenkin heidän osaamisestansa tulisi jotenkin pitää huolta ja viedä sitä jopa uudelle tasolle.

Koulutuskokonaisuuden päämääränä on kasvattaa ja tukea perehdyttäjien perehdytys- ja työnopastusosaamista antamalla tähän tehtävään sopivia työkaluja heidän esihenkilöilleen (esim. tiiminvetäjät, tuotannon 10, työnjohtajat).

Kenelle koulutus sopii?

Koulutus sopii henkilöille, joiden tehtävänä on varmistaa ja kehittää yrityksissä ja organisaatioissa perehdyttäjien laadukas perehdytys- ja työnopastusosaaminen.

Ota yhteyttä

Mikko Gerdt

kouluttaja, johtaminen ja palvelumuotoilu, JYEAT tuotevastaava

Inspiroidu

Blogi
Työnopastaminen vaatii kuitenkin työn substanssiosaamisen lisäksi muun muassa ihmisten erilaisuuden tunnistamista, vuorovaikutusosaamista ja palautteen antamisen taitoa.Kun kysyn koulutustilaisuuksissa ihmisiltä, mitä he muistavat ensimmäisestä työpäivästä, saan usein seuraavanlaisia vastauksia.
Blogi Kari TIllanen
Blogi
Tarve opintokokonaisuudelle nousi esiin, kun haastattelimme Taitotalon esihenkilötutkinnon suorittaneita. Johtamisen TaitoLABin tapaamisten aiheet on suunniteltu kattamaan kirjon ajankohtaisia ja merkityksellisiä aiheita, jotka ovat olennaisia esihenkilötehtävissä toimiville ja johtamistyötä harjoittaville ammattilaisille.
Blogi Kai Tolvanen
Lue lisää artikkeleita