DiSC WOL/Work of Leader™ -johtajuusprofiili Yrityskohtainen

mies ja nainen kivet

Disc-WOL on ainutlaatuinen tapa  kehittää johtamistaitoja. Se kehittää johtajan omaa ymmärrystä tiimityön parantamiseksi ja toiminnan tehostamiseksi. Profiili auttaa yksilöä sovittamaan viestintätapansa paremmin eri tilanteisiin ja eri persoonille, pystyen näin antamaan paremmin palautetta.

Kenelle koulutus sopii?

Yksilön johtamistaitojen kehittämiseen johtamisvalmennusten osana tai yksilöllisen coachauksen osana kaikilla organisaation tasoilla. Johtamisprofiili auttaa ymmärtämään omaa johtamistyyliä ja sen vaikutusta muihin, kehittymismahdollisuuksia sekä kykyä johtamistyylinsä mukauttamiseen. 

Ota yhteyttä

Inspiroidu

Blogi
Työnopastaminen vaatii kuitenkin työn substanssiosaamisen lisäksi muun muassa ihmisten erilaisuuden tunnistamista, vuorovaikutusosaamista ja palautteen antamisen taitoa.Kun kysyn koulutustilaisuuksissa ihmisiltä, mitä he muistavat ensimmäisestä työpäivästä, saan usein seuraavanlaisia vastauksia.
Blogi Kari TIllanen
Blogi
Tarve opintokokonaisuudelle nousi esiin, kun haastattelimme Taitotalon esihenkilötutkinnon suorittaneita. Johtamisen TaitoLABin tapaamisten aiheet on suunniteltu kattamaan kirjon ajankohtaisia ja merkityksellisiä aiheita, jotka ovat olennaisia esihenkilötehtävissä toimiville ja johtamistyötä harjoittaville ammattilaisille.
Blogi Kai Tolvanen
Lue lisää artikkeleita