Urakatsastus - uravalmennusta yksityishenkilöille Kurssi

ihmisiä uravalmennuksessa.

Urakatsastus on henkilökohtainen valmennus, jossa voit urasi missä tahansa vaiheessa ammattimaisessa ohjauksessa pohtia osaamistasi, motivaatiotasi ja tavoitteitasi omalla työurallasi. 

Koulutuksen sisältö

Urakatsastus alkaa henkilökohtaisella kartoitustapaamisella, jossa oman uransa kehittämisestä kiinnostunut tapaa kokeneen uravalmentajan. Uravalmentaja rakentaa seuraaviin tapaamisiin ura-analyysin sekä valmennusrakenteen, johon sisältyvät muun muassa omien vahvuuksien ja kehittämiskohteiden analyysi, nykyuran tilanteen analyysi, tavoiteuran jäsennelty tarkastelu, tarvittavien osaamisten kartoitus ja oma motivaatio. Kokonaisuus rakentuu henkilökohtaisten tavoitteiden perusteella. 

Tapaamiset ja valmennuksen kesto sovitaan yksilöllisten tarpettesi mukaan. Ensimmäinen tapaaminen 2 tuntia (198 euroa + alv 24 %), seuraavat yksilöllisten tavoitteiden mukaan (99 euroa/tunti + alv 24 %).

Kenelle koulutus sopii?

Urakatsastus soveltuu valmennuksena kaikille, joita oman uran ja osaamisen kehittäminen kiinnostaa. Urakatsastukseen voi osallistua yksityishenkilönä tai sen voi yritys hankkia henkilöstölleen osana työhyvinvointivalmennusta tai uudelleensijoittumisen tukena esimerkiksi yritysfuusion tai organisaatiomuutoksen yhteydessä. 

Muuta tärkeää tietoa

Urakatsastus voidaan toteuttaa lähitapaamisena, videoneuvotteluna tai puhelimitse. Sähköpostitse tapahtuva tuki sisältyy myös urakatsastukseen. 

Lähitapaamiset ovat Taitotalossa, Valimotie 8, 00380 Helsinki. Etätapaamisena Teamsilla tai puhelimitse.

Lisää uravalmennuksesta Taitotalossa

Muutosturvapalvelut yrityksille (Outplacement)

Taitotalon muutosturvapalvelut on tehokas ja turvallinen valinta

Uravalmennus ja uraohjaus

Lähihoitajaopiskelija Anna Joseph: Muutosturva mahdollisti unelmien toteuttamisen

Sanna-Mari hyödynsi muutosturvapalvelua työllistyäkseen irtisanomisen jälkeen

Matalan kynnyksen maksuton uraohjaus