Työmaa-assistentin koulutus Työvoimakoulutus

talon piirustuksia

Koulutus parantaa työllistymismahdollisuuksiasi työmaa-assistentiksi rakennusalan työnjohdon avuksi. Koulutuksessa perehdyt monipuolisesti rakennustyömaan projekti- ja toimistotöihin.

Kenelle tutkinto sopii?

Opiskelijaksi soveltuvat

Koulutukseen voivat hakeutua työttömät tai työttömyysuhan alaiset, yritteliäät henkilöt, joilla on hyvä palveluasenne ja kyky itsenäiseen työskentelyyn erilaisissa työympäristöissä. Kiinteistö- tai rakennusalan kokemus lasketaan eduksi. Työ edellyttää organisointitaitoja, tarkkuutta, tietotekniikan perusteiden hallintaa, yhteistyökykyä ja halukkuutta oppia uutta.

Opiskelijaksi valittavalla tulee olla hyvä motivaatio ja kiinnostus työskentelyyn rakennusalalla. Alalla toimiminen edellyttää hyvää terveyttä.

Suomen kielen osaaminen tulee olla hyvä (taso B1.1), odotamme hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Valintaan vaikuttavat opiskelijan työelämävalmiudet sekä kyky työskennellä niin itsenäisesti kuin osana työryhmää.

Tutkinnon suorittaminen

Koulutusmuoto

Opiskelijamaksu

Työhallinnon valtionosuusrahoitteinen koulutus on sinulle maksutonta.

Koulutuksen aikaiset etuudet

Tietoa työvoimakoulutuksesta ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saat puhelimitse p. 0295 020 702 ma-pe klo 9–16.15 tai www.facebook.com/koulutusneuvonta tai Chat -palvelusta ma-pe klo 9-16 Koulutusneuvonta - Henkilöasiakkaan neuvontapalvelut - Työmarkkinatori (tyomarkkinatori.fi).

Asiantuntijat

Inspiroidu

Opiskelijatarina
Sisustusarkkitehdin urasta haaveileva Veronica (24) opiskeli peruskoulun jälkeen lähihoitajaksi. Hoitoalalla työskennellessään hänestä tuntui, ettei palkka vastaa työn vaativuutta eivätkä työolot olleet hänestä oikeudenmukaiset. Veronica mietti vaihtoehtoja ja työskenteli välillä kahvilassa ja myyjänä.
Veronica Leppänen ja Edith Piksilä neonkeltaisissa suojavaatteissa. He katsovat toisiinsa hymyillen ja leikkaavat samalla puuta.
Blogi
Rakentaminen itsessään on vain osa toimialan merkityksestä. Kun mukaan lasketaan kiinteistöala, suunnittelu, kuljetukset, viranomaistoiminnot ja niin eteenpäin, rakennetun ympäristön hyväksi tehdään noin 540 000 henkilötyövuotta. Tämä osa on Suomen työllisistä 2,6 miljoonasta ihmisestä peräti 20 %. Eikä tässä vielä kaikki, sillä työn lisäksi rakentamiseen tarvitaan paljon myös tavaraa.
Blogi Kari Kaihonen
Taitocase
Käytännössä se tarkoittaa henkilöstön osaamisen kartoittamista, jatkuvaa kouluttamista ja tiivistä yhteistyötä oppilaitosten kanssa.Taitotalo on Suomen suurin ammatillinen aikuiskouluttaja, joka tunnetaan laadukkaista talotekniikka-alan koulutuksista.–  Taitotalo on tärkeä yhteistyökumppanimme, Valve sanoo.
Petri Valve seisoo kauluspaidassa ulkona ja hymyilee.
Lue lisää artikkeleita