Turvalaiteasentaja turvasuojausalalle (721638) Työvoimakoulutus

Turvallisuusalan_lakimuutos

Koulutus antaa läpileikkauksen turvasuojaus- ja turvajärjestelmätoimintaan sekä hyvät valmiudet toimia turvasuojausalalla. Koulutuksesta saa perustiedot sekä yksityistä turvallisuusalaa säätelevästä lainsäädännöstä että työskentelystä turvasuojausalalla. Koulutus antaa perusvalmiudet erilaisten turvallisuusjärjestelmien asentamiseen.

Kenelle tutkinto sopii?

Koulutus on tarkoitettu työttömille työnhakijoille tai työttömyysuhan alaisille. Hakijalta edellytetään kiinnostusta ja soveltuvuutta alalle, nuhteetonta taustaa (LYTP 1085/2015) sekä motivaatiota kouluttautumiseen. Hakijalle haetaan työharjoittelun ajaksi turvasuojaajakorttia. Hakijalla pitää vähintään olla B-luokan ajokortti. Alalla toimiminen edellyttää kohtuullisen hyvää terveyttä ja hyvää (B2.2) suomen kielen taitoa. Sähköalan koulutus katsotaan hakijalle eduksi.  

Tutkinnon suorittaminen

Koulutusmuoto

Opiskelijamaksu

Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta.

Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saa valtakunnallisesta puhelinpalvelusta Työlinjan koulutusneuvonnasta ma-pe klo 9–16.15 numerosta 0295 020 702 tai sähköpostitse koulutusneuvonta@te-toimisto.fi.

Peruutusehdot

Koulutuksen toteutuminen edellyttää riittävää määrää soveltuvia hakijoita.

Asiantuntijat

Jussi Venäläinen

Jussi Venäläinen

kouluttaja, lukitus- ja turvallisuusala

Inspiroidu

Lue lisää artikkeleita