Maalari, pintakäsittelyalan perustutkinto, oppisopimus Perustutkinto

Pinta pt opso

Koulutuksessa saat valmiudet suorittaa pintakäsittelyalan perustutkinnon näyttötutkintona ja työskennellä maalarin työssä itsenäisesti monipuolisissa kohteissa ja tehtävissä. Opit valitsemaan oikeat materiaalit, työvälineet ja työtavat. Opit myös ymmärtämään työturvallisuuden, taloudellisuuden, asiakaspalvelun ja yrittäjyyden merkityksen. Oppisopimuskoulutuksen edellytyksenä on, että opiskelijaksi hakeutuvalla on jo valmiiksi sovittuna pintakäsittelyalan työpaikka, jossa oppisopimuskoulutus on mahdollista suorittaa. Työsuhteen tulee olla voimassa koko koulutuksen ajan.

Kenelle tutkinto sopii?

Opiskelijalla tulee olla hyvä fyysinen kunto, ei allergioita, ei korkeanpaikan kammoa. Suomen kielen taitojen tulee olla tasoa B1.1. Opiskelijalla tulee olla työelämävalmiudet ja kyky työskennellä niin itsenäisesti kuin osana työryhmää. 

Tutkinnon suorittaminen

Koulutusmuoto

Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena, joten se on maksutonta. Katso lisää oppisopimuksesta.

Asiantuntijat

Marita Toivanen-Saaristo

Toivanen-Saaristo Marita

kouluttaja, maalarimestari, pintakäsittelyala, tutkintojen tuotevastaava

Inspiroidu

Blogi
Sisustajien ja sisustajamestareiden koulutusohjelmat ovat startanneet Taitotalossa puolen vuoden sisällä. Jo tässä vaiheessa on ollut huikeaa nähdä, miten sisustusala vetää opiskelijoita puoleensa ja minkälaiseen uuden oppimisen ja oman osaamisen kehittämisen innostuneeseen imuun se heidät vie.
Emmy Lampila-Fränti
Lue lisää artikkeleita