Artesaani, taideteollisuusalan perustutkinto, oppisopimus Perustutkinto

Artesaani

Oppisopimuskoulutuksen edellytyksenä on, että opiskelijaksi hakeutuvalla on jo valmiiksi sovittuna sisustusalan työpaikka, jossa oppisopimuskoulutus on mahdollista suorittaa. Työsuhteen tulee olla voimassa koko koulutuksen ajan. Koulutuksessa saat valmiudet työskennellä alan töissä itsenäisesti tai työryhmän jäsenenä ja asiakaslähtöisesti, taideteollisuusalan monipuolisissa erilaisissa asiakaskohteissa ja työtehtävissä. Kykenet itsenäisesti valitsemaan oikeat materiaalit, työvälineet ja työtavat. Ymmärrät työturvallisuuden, taloudellisuuden, asiakaspalvelun ja yrittäjyyden merkityksen.

Kenelle tutkinto sopii?

Tutkinto on tarkoitettu hyvän fyysisen kunnon omaaville, jotka työskentelevät tai aikovat työskennellä sisustusalan eri työtehtävissä. Opiskelijalla tulee olla hyvä fyysinen kunto, ei allergioita, ei korkeanpaikan kammoa.

Suomen kielen taidon tulee olla tasoa B1.1. Opiskelijalla tulee olla työelämävalmiudet ja kyky työskennellä niin itsenäisesti kuin osana työryhmää.

Tutkinnon suorittaminen

Koulutusmuoto

Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena, joten se on maksutonta. Katso lisää oppisopimuksesta.

Inspiroidu

Blogi
Sisustajien ja sisustajamestareiden koulutusohjelmat ovat startanneet Taitotalossa puolen vuoden sisällä. Jo tässä vaiheessa on ollut huikeaa nähdä, miten sisustusala vetää opiskelijoita puoleensa ja minkälaiseen uuden oppimisen ja oman osaamisen kehittämisen innostuneeseen imuun se heidät vie.
Emmy Lampila-Fränti
Lue lisää artikkeleita