Koulutuksessa opit tuottamaan asiakaslähtöistä puhtaanapitopalvelua elintarviketeollisuustiloissa. Opit tehokkaan, ammattimaisen ja ergonomisen tavan toimia muun muassa työn organisoinnilla sekä vastuullisilla siivousmenetelmä- ja välinevalinnoilla elintarvikehygienia huomioiden. Tutustu tarkemmin ja ilmoittaudu mukaan!
Koulutuksen sisältö
Koulutus toteutetaan webinaarina Teamsillä klo 12.00-15.00.
Ohjelmassa
- Elintarviketeollisuustilojen puhtaanapidon perusteet
- Menetelmät ja välineet
- Mikrobiologia
- Puhdistusaineet
- Omavalvonta
- Aseptinen työjärjestys ja elintarvikehygienia
- Työn suunnittelu
- Työturvallisuus ja ergonomia
- Ympäristön huomiointi puhtaanapidossa
Koulutuksen hinta sisältää sähköisen pdf-osallistumistodistuksen.
Koulutus voidaan toteuttaa myös yrityskohtaisena sekä suomen että englannin kielellä, jolloin sisältö on mahdollista suunnitella yhdessä asiakkaan kanssa. Koulutus on mahdollista toteuttaa myös lähiopetuksena. Kysy lisää kiinteistoala@taitotalo.fi.
Koulutus kehittää henkilöstön sitoutuneisuutta työhön, kykyä tuottaa ammattitaitoisempaa palvelua asiakkaille, ja parantaa siten yrityksen asiakastyytyväisyyttä sekä kannattavuutta.
Kenelle koulutus sopii?
Elintarviketeollisuuslaitosten puhtaanapitotehtävissä työskenteleville.