Tulevaisuuden opettaja: tekoälyn hyödyntäminen opetuksessa ja oppimisessa Kurssi

digiope1

Koulutus on tarkoitettu opettajille, jotka haluavat integroida tekoälyn osaksi opetustaan. Koulutus tarjoaa tietoa personoidusta oppimisesta, opetuksen suunnittelusta ja simuloinnista. Tekoäly voi rikastuttaa opetuskokemusta ja tukea oppilaiden yksilöllisiä oppimispolkuja. Koulutuksessa käytetään eri tekoälysovelluksia kuten ChatGPT ja Copilot.

Koulutuksen sisältö

  • Opetussisältöjen suunnittelu tekoälyn avulla
    Opi, miten tekoälyä voidaan käyttää opetussuunnitelmien kehittämisessä ja räätälöinnissä, huomioiden oppijoiden ja kohderyhmien tarpeet.
  • Harjoitusten suunnittelu ja personointi
    Tutustu siihen, miten tekoäly voi auttaa luomaan oppilaille räätälöityjä harjoituksia, jotka vastaavat heidän yksilöllisiä oppimistarpeitaan. 
  • Tilanteiden simulointi tekoälyn avulla
    Käytä tekoälyä luodaksesi realistisia simulaatioita ja skenaarioita, jotka tukevat oppimista ja soveltamista käytännössä. 
  • Palautteiden analysointi ja hyödyntäminen
    Opi, miten tekoäly voi analysoida oppilaiden palautteita ja edistää jatkuvaa parannusta opetustavoissa. 
  • Opetuksen tason mukauttaminen automaattisesti
    Opi, kuinka tekoäly voi auttaa mukauttamaan opetuksen tasoa reaaliajassa oppilaiden oppimisen edistyessä. 
  • Saavutettavat ja mukautuvat oppimateriaalit
    Tutki, miten tekoäly voi auttaa luomaan saavutettavia ja mukautuvia oppimateriaaleja, jotka tukevat kaikkien oppilaiden oppimista. 

 

Koulutus toteutetaan työpajamuotoisena. Koulutus sisältää tekoälyllä tehtävän ennakkotehtävän, asiantuntijan alustuksen sekä työpajatyöskentelyä. Osallistujat saavat uusia ideoita ja menetelmiä, jotka auttavat heitä parantamaan opetustaan ja vastaamaan nykypäivän oppimishaasteisiin.  

Koulutuksessa käytetään eri tekoälysovelluksia kuten ChatGPT ja Copilot. Lisäksi koulutuksessa voidaan käyttää kuvan, äänen ja videon luontiin sopivia sovelluksia. 

Kenelle koulutus sopii?

Koulutus sopii opettajille ja koulutusalan ammattilaisille, jotka ovat kiinnostuneita tekoälyn soveltamisesta opetuksessa. Se sopii erityisesti niille, jotka haluavat kehittää opetusmenetelmiään ja tarjota oppilailleen rikastettua ja yksilöllistettyä oppimiskokemusta. Tämä koulutus on tarkoitettu opettajille, jotka etsivät innovatiivisia tapoja integroida teknologiaa opetukseensa ja parantaa oppimistuloksia tekoälyn avulla. 

Lue lisää myös muista tekoälykoulutuksistamme täältä.