Koiran faskiakäsittely -workshop Kurssi

koira hierottavana

Koirahieronnan ammattilainen, lisää osaamistasi koiran kehonhuollossa perehtymällä kanssamme faskiakäsittelyyn käytännönläheisellä kurssilla. Kurssi on kolmipäiväinen kokonaisuus, joka sisältää teorian lisäksi paljon käytännön ohjausta ja workshop-työskentelyä. 

 

Koulutuksen sisältö

Kurssilla opetellaan tunnistamaan ja hoitamaan koirien faskiakireyksiä. Koulutuksessa paneudutaan kalvojärjestelmän perusperiaatteisiin, toimintahäiriöihin sekä hoidon tavoitteisiin. Kurssi sisältää teoriaopetusta ja käytännön harjoituksissa omien koirien kanssa. Koulutus toteutetaan Taitotalon tiloissa Pitäjänmäellä ensimmäinen päivä perjantaina 13.9. klo 8.30-15.15, toinenpäivä lauantaina 14.9. klo 8.30-15.15 ja kolmas päivä perjantaina 27.9. klo 8.30-15.15

Faskiat ovat lihaskalvojärjestelmä, joka ympäröi lihaksia. Ne muodostavat yhtenäisen verkoston päästä varpaisiin ja toimivat kehon tukiverkkona. Faskioiden toimintahäiriöitä voivat aiheuttaa muun muassa ylikuormitus tai vääränlainen kuormitus tai liikerajoitteet nivelissä. Faskioiden kireys voi aiheuttaa muun muassa kipua sekä ongelmia asentotuntoaistimuksiin ja liikkeiden hallintaan. Faskiakäsittelyssä pyritään normalisoimaan lihaskalvojärjestelmän toimintaa ja vapauttamaan toisiinsa liimautuneita faskiakerroksia. Näin pystytään vapauttamaan raajojen ja kehon rajoittuneita liikeratoja.

Kouluttaja Kaisa Valto on pitkänlinjan koirahieroja, joka kouluttaa myös koirahierojaopiskelijoita. 14 vuoden ura koirahierojana on tuonut vankan ammattitaidon, jota Kaisa jakaa mielellään eteenpäin. Kaisa on jatkokouluttautunut faskiakäsittelyihin sekä rangan liikehoitoihin ja käyttää näitä hoitomuotoina työssään päivittäin. Koirahierojan ammattitutkinnon lisäksi Kaisa on suorittanut muun muassa tutkinnonosan koiran ja kissan ruokinnasta sekä ammatillisten aineiden opettajan tutkinnon. Vuosien aikana Kaisa on työskennellyt koirahierojana muun muassa eläinklinikoilla ja pitää vastaanottoa tällä hetkellä omissa toimitiloissaan Riihimäellä.

Kenelle koulutus sopii?

Koulutukseen osallistujalta vaaditaan suoritettu koirahierojan ammattitutkinto. Merkitsethän ilmoittautumisen yhteydessä lisätietokenttään milloin olet valmistunut koirahierojaksi ja mistä oppilaitoksesta.

Hinta sisältää koulutuksen, sähköiset materiaalit ja tarjoilut.