Hätäensiavun verkkokurssi Kurssi

Hyväksy markkinoinnilliset evästeet katsoaksesi tämän videon.

Taitotalon hätäensiavun verkkokurssilla saat perustiedot ja -taidot toimia ja auttaa hätätilanteissa, sekä tavallisimmissa sairaus- ja onnettomuustilanteissa. Koulutus sisältää Taitotalon sähköisen hätäensiaputodistuksen.

Koulutuksen sisältö

Voit suorittaa kurssin missä ja milloin vain oman aikataulusi mukaisesti.

Koulutus toteutetaan itsenäisenä verkkokoulutuksena.

Ohjelmassa

 • hätäpuhelu ja toiminta auttamistilanteessa
 • tajuttoman ensiapu
 • peruselvytys ja defibrillaattori
 • vierasesine hengitysteissä
 • hallitsematon verenvuoto
 • sokki, verenkierron häiriötilanne
 • tavallisimpien sairauskohtausten ensiapu (rintakipu, matala verensokeri, aivoverenkierron häiriöt, kouristukset, vakava allerginen reaktio, astmakohtaus) 
 • tyypillisimpien haavojen ja palovammojen ensiapu 
 • tapaturmien ehkäisy 
 • terveyden edistäminen 
 • henkinen ensiapu 

Kenelle koulutus sopii?

Koulutuksesta hyötyvät kaikki, jotka tarvitsevat ensiavun perustietoja ja -taitoja. Verkkokurssi sopii myös kiireisempään arkeen. Voit opiskella juuri silloin, kun sinulle sopii.

Inspiroidu

Blogi
Jäin pohtimaan asiaa erään omassa työssäni tapahtuneen tilanteen jälkeen. Mistä opimmekaan eniten – onnistumisesta vai epäonnistumisista? Absoluuttisen oikeaa vastausta ei varmasti ole. Rohkenen väittää, että rakentavasti esille tuodut mokat, ja niistä oppiminen, vievät työyhteisöjä valtavasti eteenpäin. Pitäisikö meidän juhlia myös kuukauden mokaa?
Blogi Kimmo Auvinen
Blogi
Ensiapukoulutuksia on olemassa erilaisia eri tarpeisiin. Yritysten ja organisaatioiden tarvitsemat ensiapukoulutukset selviävät työterveyssuunnitelmasta. Oli tarve mikä tahansa, lupaan meidän pystyvän sen sinulle tarjoamaan.Ensiavun koulutustarpeen ollessa selkeä ja sisältö toisintoa edelliskerrasta, koulutus on järjestettävissä nopeasti.
Blogi Kimmo Auvinen
Blogi
Avainsanoja Taitotalossa ovat työelämäyhteistyö, jokaisen asiantuntijan perehtyneisyys oman alansa tutkimuksiin, osallistuminen seminaareihin sekä aktiivisuus erilaisissa verkostoissa. Yksi tärkeä linkki tässä ketjussa ovat Taitotalon konsulttikouluttajat. 
Blogi Kimmo Auvinen
Blogi
1. Monen juhannus alkaa automatkalla lomanviettoon. Pääteillä ruuhkat voivat olla suuria. Malta pitää kaasujalka levossa ja vältä turhia ohituksia. Ohittelemalla et juuri nopeuta matkaasi, etkä saa keskinopeutta nostettua. Vaaratilanteet kyllä kasvavat merkittävästi. 
Blogi Kimmo Auvinen
Blogi
Suomen Punainen Risti aloitti toimintansa noin 150 vuotta sitten ja on siitä lähtien tehnyt erittäin ansiokasta työtä yhteiskuntamme hyvinvoinnin eteen. Haluan sanoa kiitoksen kaikesta tärkeästä työstä, jota Suomen Punainen Risti on tehnyt ja tulee tekemään myös tulevaisuudessa.
Blogi Kimmo Auvinen
Lue lisää artikkeleita