Kouluttaudu laitoshuoltajaksi tai monipalvelutyöntekijäksi, rekrytoiva työvoimakoulutus HUS-yhtymä (720440) Työvoimakoulutus

Laitoshuoltaja

Tavoitteena on kouluttaa laitoshuoltajia ja monipalvelutyöntekijöitä HUS-Runkopalvelujen 
terveydenhuollon kohteisiin. Laitoshuoltajat ja monipalvelutyöntekijät työskentelevät muun muassa puhtaanapitotehtävissä, avustavissa ruokahuoltotehtävissä, kuljetustehtävissä tai aulapalveluissa. 

Koulutuksessa on mahdollisuus suorittaa kaksi tutkinnon osaa puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinnosta. Koulutuksen hyväksytysti suorittaneella on tavoitteena työllistyä ja sen jälkeen työllistyneet voivat suorittaa oppisopimuskoulutuksena työn ohessa koko ammattitutkinnon. 

Koulutuksen ajankohta on 2.9.2024–31.1.2025 ja kesto noin 5 kuukautta.

Kenelle tutkinto sopii?

Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka olet työtön työnhakija tai työttömyysuhan alainen henkilö. Koulutuksen suorittaminen edellyttää riittävää suomen kielen osaamista. Alalla toimiminen edellyttää hyvää terveyttä.  Työssä on erityisen tärkeää itsenäinen ja vastuullinen työote, joustavuus ja asiakaspalvelutaidot sekä tiimitaidot.

Tutkinnon suorittaminen

Koulutusmuoto

Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta.

Tietoa työvoimakoulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saat ma–pe klo 9–16.15 valtakunnallisesta Koulutusneuvonnasta, 0295 020 702 tai www.facebook.com/koulutusneuvonta.

TE-palvelun tai kuntakokeilun asiakkaana sinulla voi olla mahdollisuus hakea työttömyysetuutta omaehtoisiin opintoihin. Jos harkitset opintojen tukemista työttömyysetuudella, ota yhteys TE-toimiston vastuuvirkailijaasi tai kunnan omavalmentajaan.

Tutustu myös muihin Taitotalon työvoimakoulutuksiin.

Yhteistyössä

TE-palvelut logo