Kunnossapitokoulutus

Työtakkinen nainen mittaustilanteessa, kaksi oppilasta katsovat vieressä
Kunnossapidon osaajille on kysyntää

Taitotalo jatkaa AEL:n ja Amiedun perinteitä teollisuuden kunnossapidon kouluttajana. Pätevät ja kokeneet kouluttajat sekä nykyaikaiset harjoitustilat mahdollistavat laadukkaan opetuksen. Teollisuuden kunnossapitokoulutuksissa on paljon käytännön harjoituksia, joissa saa yksilöllistä ohjausta, jolla oppiminen varmistetaan. Käytännönläheisten kunnossapitokurssien lisäksi järjestämme myös kunnossapidon asiantuntijaseminaareja. 

Kunnossapidon koulutuksesta hyötyy niin kunnossapitoasentaja kuin kunnossapidon asiantuntija. Teollisuuden kunnossapitokursseilla käydään läpi mm. voiteluhuolto, pumppujen huolto, venttiilien huolto, laakerit, ennakkohuolto, kunnonvalvonta, tehonsiirto, laippaliitos. Koulutukset soveltuvat myös käyttäjäkunnossapitoon.

Anu Jauhiainen

i Kysy lisää

Anu Jauhiainen

koulutussuunnittelija, mekaaninen kunnossapito, hydrauliikka ja pneumatiikka, teollisuusnosturitarkastaja
Ota yhteyttä
Koulutushaku

Alan koulutukset

Kunnossapidon johtamiskoulutusMekaanisen kunnossapidon koulutusSähkö- ja automaatiokunnossapidon koulutuksetKäyttäjäkunnossapitokoulutusKäyttövarmuus
Anu Jauhiainen

i Kysy lisää

Anu Jauhiainen

koulutussuunnittelija, mekaaninen kunnossapito, hydrauliikka ja pneumatiikka, teollisuusnosturitarkastaja
Ota yhteyttä

Inspiroidu

Uutinen
Ole asiantuntijamme suunnittelutilaisuudessa ja tule vaikuttamaan koulutusten sisältöihin. Kerro juuri teidän organisaationne tai alanne osaamis- ja kehittämistarepeet. Vaikuta siihen, että Taitotalossa tehdään oikean sisältöisiä koulutuksia ja tilaisuuksia.
ihmisistä muodostuva nuoli
Opiskelijatarina
Asikainen työskentelee Lassila&Tikanojan jätteidenkäsittelylaitoksella Keravalla. Hänen pääasiallinen tehtävänsä on kunnossapidon valvonta. Käytännössä se tarkoittaa esimerkiksi ennakkohuoltojen suunnittelua sekä varaosien kilpailutusta ja tilauksia. Jos kentällä tarvitaan väkeä, käy Asikainen edelleen tekemässä myös käytännön kunnossapitotöitä. 
Taitocase
Kirkkonummen ja Siuntion kuntien rajalla Pikkalassa sijaitseva Prysmian Group Finlandin tehdas on viime vuosina ollut tapahtumien keskipisteessä. Tehtaalla valmistetaan meri- ja maakaapelia sekä matalajännitekaapelia. Maaliskuussa 2022 yhtiö ilmoitti 100 miljoonan euron tehdasinvestoinnista. Kesäkuussa 2023 uutisoitiin vielä uudesta, 120 miljoonan euron investoinnista.
Prysmianin kaapelitehtaalla Pikkalassa
Taitocase
Osaamisen johtaminen on yksi Quant Finlandin strategisista tavoitteista. Yritys haluaa vastata tulevaisuuden kiristyvän kilpailun haasteisiin korkean laatutason ja osaavan henkilöstön avulla. Quant Finland panostaa tärkeimpäänsä, työntekijöihin, hankkimalla osaamista ja osaamisen johtamista Taitotalosta.
Quant Finlandin neljä tärkeintä syytä koulutuksen ulkoistamiseen
Opiskelijatarina
– Opintoni toteutettiin oppisopimuksella työn ohessa. Opiskellessani työskentelin Vantaalla Fazerilla. Erikoisammattitutkinto soveltui minulle hyvin, sillä pystyin tekemään erilaisia huolto- ja kunnossapitoprojekteja tuotantolinjoille, kertoo Vainio.  Pohjakoulutukseltaan Vainio on autopeltiseppä. 
Juhani Vainio pääkuva
Katso kaikki