Talotekniikan perustutkinto, kylmäasentaja Työvoimakoulutus

Mies tarkastelee lämpöpumpun painetta.

Koulutus antaa perusvalmiudet toimia kylmäjärjestelmien asennuksen ja huollon työtehtävissä. Opintokokonaisuus koostuu tärkeimmistä kylmäasentajan tarvitsemista tutkinnon osista ja korttikoulutuksista. Koulutus soveltuu myös e3a-pätevyyden omaavien täydennyskoulutukseksi.

Kenelle tutkinto sopii?

Ensisijaisesti työttömille ja työttömyysuhan alaisille, kylmälaiteasentajan ammatista kiinnostuneille ja alalla jo työskennelleille, jotka haluavat täydentää ja päivittää osaamistaan.

Tutkinnon suorittaminen

Koulutusmuoto

Hae koulutukseen täyttämällä sähköinen hakemus osoitteessa www.te-palvelut.fi  -> haussa oleva työvoimakoulutus. Yllä olevat hakeutumislinkit ohjaavat suoraan TE-palveluiden hakeutumissivulle. Mikäli täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, on sinun vahvistettava hakemuksesi TE-toimistossa/Kuntakokeilussa ennen hakuajan päättymistä. Koulutushakemuksesi käsittelyä voit seurata www.tyomarkkinatori.fi > Oma asiointi-henkilöasiakkaat.

Huomioithan, että koulutushakemus on sitova, eikä sitä voi perua ilman pätevää syytä. Jättämällä koulutushakemuksen sitoudut osallistumaan koulutuksen valintatilaisuuteen ja aloittamaan koulutuksen, mikäli tulet siihen valituksi. Mikäli perut hakemuksen, et osallistu koulutuksen valintatilaisuuteen, tai et aloita koulutusta, TE-toimisto/kuntakokeilu selvittää oikeutesi työttömyysetuuteen (TTL 2 a luku 9 § 7 a-7 b sekä 2 a luku 10 §). 

Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta.

Tietoa työvoimakoulutuksesta ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saa puhelimitse 0295 020 702 ma-pe klo 9-16.15 tai www.facebook.com/koulutusneuvonta tai nettisivuilta, jossa chat-palvelu ma-pe 9-16.

Yhteistyössä

TE-palvelut logo