Tekninen isännöitsijä, isännöinnin ammattitutkinto Ammattitutkinto

lämmitysjärjestelmän tutkimista näytöltä

Koulutus tarjoaa sinulle osaamista kiinteistön teknisen asiantuntijan tehtävässä toimimiseen sekä antaa valmiuksia hoitaa isännöinnin toimintaympäristöön liittyviä hallinnollisia ja taloudellisia työtehtäviä. 

Kenelle tutkinto sopii?

Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka työskentelet isännöitsijänä, apulaisisännöitsijänä, teknisenä isännöitsijänä tai kiinteistöpäällikkönä ja osallistut isännöintipalvelun tuottamiseen.  

Sinulla tulee olla työssä mahdollisuus osallistua monipuolisiin isännöinnin ammattitutkinnon perusteiden mukaisiin työtehtäviin sekä sinulla on hyvä suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito. 

Tutkinnon suorittaminen

Koulutusmuoto

Monimuoto-opiskelu

Opiskelijamaksu 200 euroa (alv. 0 %) yhdessä erässä opintojen alettua.

Tutkinnosta on mahdollisuus suorittaa myös osatutkintoja. Osatutkinnon opiskelijamaksu on 0 euroa.

Työnantajalla on mahdollisuus korvata opiskelijamaksun opiskelijalle verovapaasti (Verohallinnon ohje ”työnantaja voi verovapaasti korvata työntekijän itse maksaman työnantajan intressissä olleen koulutuksen laskua ja maksutositteita vastaan).”   

 Lisätietoa oppisopimuksesta ja koulutussopimuksesta

TE-palvelun tai kuntakokeilun asiakkaana sinulla voi olla mahdollisuus hakea työttömyysetuutta omaehtoisiin opintoihin (edellyttää, että hankit työssäoppimispaikan ennen koulutuksen aloittamista). Jos harkitset opintojen tukemista työttömyysetuudella, ota yhteys TE-toimiston vastuuvirkailijaasi tai kunnan omavalmentajaan.

Asiantuntijat

Inspiroidu

Lue lisää artikkeleita