Järjestyksenvalvojan voimankäytön lisäkoulutus yrityksille Yrityskohtainen

vartija tapahtumassa

Järjestyksenvalvojan voimankäytön lisäkoulutus (16h) on tarkoitettu järjestyksenvalvojille, jotka haluavat syventää voimankäytön fyysistä ja teoreettista osaamista. Koulutus vahvistaa valmiuksia toimintaan ja varautumiseen voimankäyttötilanteissa. Poliisi voi myös edellyttää järjestyksenvalvojilta lisäkoulutuksen suorittamista.

Kenelle koulutus sopii?

Koulutus soveltuu kaikille järjestyksenvalvojille, jotka haluavat oppia soveltamaan aiempaa osaamistaan monipuolisemmin ja laajemmin. Voimankäytön lisäkoulutuksen suorittaminen ei ole pakollista voimankäyttövälineitä kantavalle järjestyksenvalvojalle, mutta poliisi voi edellyttää esimerkiksi suurissa yleisötilaisuuksissa tai ravintoloissa työskenteleviltä järjestyksenvalvojilta voimankäytön lisäkoulutuksen suorittamista. 

Huom! Koulutukseen osallistuminen edellyttää fyysisen voimankäytön perusteiden sekä kaasusumuttimen käyttäjäkoulutuksen aiempaa suorittamista.

Ota yhteyttä

Marika Vainola

koulutusasiantuntija, turvallisuus

Inspiroidu

Opiskelijatarina
Taitotalo tuli Sundelille tutuksi vartijan työvoimakoulutuksen kautta. Koulutuksesta hän sai tietoja taitoja alalle työllistymistä varten sekä edellytykset hakea vartijakorttia. Vartijakortin saatuaan Sundelin haki ja sai töitä Avarn Securitystä, jonka pitkäaikaisena koulutuskumppanina Taitotalo toimii.
Patrik Sundelin, vartija ja kohde-esimies, Avarn Security
Lue lisää artikkeleita