Turvallisuusalan ammattitutkinto, tilannehallinta, osatutkinto Ammattitutkinto

turvallisuusala_kouluttaja

Koulutuksen tavoitteena on kehittää osallistujien valmiuksia toimia haastavissa turvallisuusalan tilanteissa sekä ennaltaehkäistä haastavia tilanteita. Koulutuksessa kehitetään tilannehallintaan vaikuttavan lainsäädännön osaamista, syvennetään vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja sekä kehitetään valmiuksia toimia voimankäyttöä vaativissa tilanteissa. Koulutuksen aikana saat toimintamalleja erilaisissa asiakaspalvelu- ja konfliktitilanteissa toimimiseen.

Kenelle tutkinto sopii?

Koulutus on tarkoitettu yksityisen turvallisuusalan tehtävissä toimiville, kuten vartijoille ja järjestyksenvalvojille. Koulutus on turvallisuusalan ammattitutkinnon osa ja sen tarkoituksena on antaa valmiuksia toimintaan turvallisuusalan haastavissa tilanteissa sekä ennaltaehkäistä tilanteita. Koulutuksesta hyötyvät yksityisen turvallisuusalan toimijat, esimerkiksi vartiointi- ja järjestyksenvalvojatehtävissä toimivat, jotka kohtaavat työssään haastavia tilanteita.

Tutkinnon suorittaminen

Koulutusmuoto

Koulutus voidaan toteuttaa oppisopimuskoulutuksena tai omaehtoisena koulutuksena. 

 

Osatutkinnon suorittaminen on maksutonta.

Inspiroidu

Opiskelijatarina
Taitotalo tuli Sundelille tutuksi vartijan työvoimakoulutuksen kautta. Koulutuksesta hän sai tietoja taitoja alalle työllistymistä varten sekä edellytykset hakea vartijakorttia. Vartijakortin saatuaan Sundelin haki ja sai töitä Avarn Securitystä, jonka pitkäaikaisena koulutuskumppanina Taitotalo toimii.
Patrik Sundelin, vartija ja kohde-esimies, Avarn Security
Lue lisää artikkeleita