Kouluttaudu kaupan alan moniosaajaksi 721395 Työvoimakoulutus

Nainen kaupassa

Käytännönläheinen koulutus vahvistaa ammattitaitoa asiakaspalvelun, myynnin ja verkkokaupan työtehtävissä ja edistää työllistymistä näihin tehtäviin.

Kenelle tutkinto sopii?

Hakijan tulee olla työtön tai työttömyysuhan alainen TE-toimiston ja kuntakokeilun asiakas, jonka työnhaku on voimassa.  Hakijalta edellytetään kiinnostusta asiakaspalvelun ja myynnin työtehtäviin. Hakijalla tulee olla oma-aloitteisuutta, täsmällisyyttä ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Koulutukseen valittavalla on oltava riittävän hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito (riittävä kielitaito vähintään A2.2).

Tutkinnon suorittaminen

Koulutusmuoto

Koulutus on opiskelijalle maksutonta.

Hae koulutukseen täyttämällä sähköinen hakemus internet-osoitteessa www.tyomarkkinatori.fi  ja Henkilöasiakkaat-kohdasta löytyy haussa oleva työvoimakoulutus 721395 (> sanahakuna toimii koulutuksen numero tai koulutuksen nimi >Näytä ilmoitukset sivun alareunassa >klikkaa koulutusta johon olet hakemassa >valitse Tiedot-välilehti (sivun yläreunassa) > Hae tähän koulutukseen). 

Vaihtoehtoisesti voit jättää hakemuslomake TEM601 TE-toimistoon tai Kuntakokeiluun. Mikäli täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, on sinun vahvistettava hakemuksesi TE-toimistossa tai Kuntakokeilussa ennen hakuajan päättymistä. Koulutushakemuksesi käsittelyä voit seurata www.tyomarkkinatori.fi > Oma asiointi > Työvoimakoulutus.

Perustele hakemukseesi huolella, miksi juuri sinut pitäisi valita koulutukseen. Hakemusten perusteella osa hakijoista valitaan valintahaastatteluun.

Huomioithan, että koulutushakemus on sitova, eikä sitä voi perua ilman pätevää syytä. Jättämällä koulutushakemuksen sitoudut osallistumaan koulutuksen valintatilaisuuteen ja aloittamaan koulutuksen, mikäli tulet siihen valituksi. Mikäli perut hakemuksen, et osallistu koulutuksen valintatilaisuuteen, tai et aloita koulutusta, TE-toimisto/kuntakokeilu selvittää oikeutesi työttömyysetuuteen (TTL 2 a luku 9 § 7 a-7 b sekä 2 a luku 10 §).

KOULUTUKSEN AIKAISET ETUUDET

Koulutuksen ajalta sinulle voidaan maksaa samaa työttömyysetuutta (ansiopäiväraha/peruspäiväraha/työmarkkinatuki), johon sinulla työttömänä ollessasi on oikeus (mahdollisuus korotettuun etuuteen) ja verotonta kulukorvausta.

Tietoa työvoimakoulutuksesta ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saa puhelimitse KOULUTUSNEUVONNASTA
p. 0295 020 702, ma-pe klo 9-16.15 tai www.facebook.com/koulutusneuvonta.

Lisätietoja
Yhteydenotot sähköpostitse
Maria Hirvonen
Vastuukouluttaja
maria.hirvonen@taitotalo.fi

Asiakaspalvelu
(ma-to klo 8-15 ja pe 8-14)
puhelin 010 80 80 90
asiakaspalvelu@taitotalo.fi

Yhteistyössä

TE-palvelut logo

Asiantuntijat

Maria Hirvonen

Maria Hirvonen

kouluttaja, asiakaspalvelu ja myynti