Pätevyyskokeen hitsauspäivä Kurssi

hitsaus pätevyyskoe

Pätevyyskokeen hyväksytysti suorittavat saavat standardin mukaisen hitsauspätevyyden. Taitotalolla on hyvin huolletut ja helppokäyttöiset hitsauskoneet. Taitotalon hitsausohjeet ovat käytettävissä ja opastamme parametrien säädössä. Ennen koehitsausta kouluttajamme opastavat oikeaan suoritustekniikkaan hyvän hitsin aikaansaamiseksi. Pätevyyskoehitsaus suoritetaan SFS-EN ISO 9606-1 mukaisesti.

Koulutuksen sisältö

Mahdollisuus harjoitella pätevyyshitsausta yhden päivän aikana sekä hitsata pätevyys joko putken päittäisliitokselle (BW), levyjen päittäisliitokselle (BW) tai levyjen pienaliitokselle (FW).
 

Materiaaleina ruostumaton teräs (ASTM 304L/18CrNi) sekä perinteinen mustateräs S355.

Huom. Ei sisällä painelaitedirektiivin mukaisia PED-pätevyyksiä.

 

Hinta
Pätevyyshitsauspäivän (8 h) hinta on 650 € + alv., sisältäen harjoitus- sekä pätevyyshitsausmateriaalit / yksi pätevyys (BW tai FW). 
 

Lisäpätevyyden /-pätevyyksien hinta on a’ 250 € + alv.
 

Hintaan lisätään putkien ja levyjen päittäisliitoksissa tarkastuslaitoksen tarkastus- ja dokumentointikulut.

Pätevyyshitsauspäivä voidaan toteuttaa, mikäli osallistujia on vähintään viisi (5) henkilöä, joko samasta tai eri yrityksistä.

Tarvittavat suojavarusteet (haalarit, turvakengät, ilmastoidun hitsausmaskin ja suojakäsineet) on mahdollista saada Taitotalolta käyttöön pätevyyshitsauspäivän ajaksi.

 

Tutustu myös muihin hitsauskoulutuksiimme.
Hitsauksen perusteet

Korjaushitsaus

TIG-hitsaus 

Kenelle koulutus sopii?

Piena-, levy- tai putkihitsaustöitä tekeville

Inspiroidu

Uutinen
Päivitys selkeyttää tiloissa toimimista, lisää työturvallisuutta ja parantaa tilojen soveltuvuutta käytännön harjoitusten opiskeluun. Muutostyöt ovat valmistuneet elokuussa 2023.
Hitsauskoppi
Lue lisää artikkeleita